HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (12/96) > >>

gabo:
Ahogy látom a kepregeny.net-en a 2011/1-es Pókember borítója, talán még a végén lesz valami belőle!!  :)

Usagi Yojimbo:
Nincs Semic!!!
Becsődölt  :(

zozi56:

--- Idézet ---Akkor kérem ha nem szokott lenni, hogy adják el a fennmaradáshoz szükséges példányszámot???? Felháborító!
--- Idézet vége ---
Ez egy ördögi kör. Ha nem veszik elegen, kevesebb helyre visznek, aminek hatására kevesebben veszik, és még kevesebb helyre visznek stb. Egyébként én Pesten eddig még nem találkoztam olyan újságárussal, ahol ne lett volna Pókember-képregény.

--- Idézet ---Ha akkor ennyi megélt, most nem értem az a pár miért nem tud
--- Idézet vége ---
A képregények külföldön is sokkal kevésbé népszerűek manapság, mint pár évtizeddel ezelőtt. Nézd meg például ezt. Az X-Men v2 első számából nyolcmillió példányt adtak el, mostanában meg százezer körül szokott lenni az eladási lista teteje.

gabo:
Már megint ugy jártam, hogy sehol nem tudtam megvenni a Pókember 2010/11-es számát! Nem is lennék felháborodva, ha nem néztem volna meg több helyen, és sehol nem volt! Nem azért, mert elfogyott hanem mert nem is kaptak! Lakóhelyemtől 20km-re van az első újságos ahol nem volt, postákon nem volt, oktatásra járok tőlünk 100km-re lévő Veszprémbe és mit mond a újságos hölgy?? Nem is szokott lenni!!!! Akkor kérem ha nem szokott lenni, hogy adják el a fennmaradáshoz szükséges példányszámot???? Felháborító!!   Amikor hazajövök látom a neten, hogy jön a 12-dik szám!!!!!!!!!!!!!! Amikor középiskolába jártam 15 éve úton, útfélen lehetett képregényt kapni, ne is egyet! 

-Marvel Extra
-Pókember
-X-men
-Tini titán teknőcök
-TransFormers
-Superman&Batman
-Spawn
-Robotzsarú
-Star Wars
és még néha 1-1 különszám is kijött, + azok a ne szuperhősös képregények amiket nem is gyűjtöttem!

Ha akkor ennyi megélt, most nem értem az a pár miért nem tud, de ha még nem is lehet őket kapni........., nem csodálkozok!!!!

:(  :(  :(  :(

kaine:
Most írta Micho, hogy milyen király a Kingpin-méret, mert pont belefér a postaládába, nem gyűrik össze.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése