HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
d-mon:
nagyon tetszett ez a rész.végre megfogott.igaz hogy pókembert nem láttam,de jó volt a hangulat,és a végén amikor peter leborul az télleg nagyon jó.az öreg parker meg király!
VTomi:
Színezés-rajzolás problematikájával egyetértek. Viszont nekem tetszett ez a szám, és kifejezetten jó volt a TV-buborékos kommentár, szerintem kifejezőbb volt mintha gondolatbubik lettek volna, és nagyon jó keretet adott neki az elnyújtott szobás képsor.
kaine:
Még négy olyan rész van, aminek adjatok egy esélyt. A következő X-Menes például jó lesz. Az az egyik. Aztán az 50. számnál a Fekete Macska és Elektra, egy Dr. Strange-es Mary Jane, végül egy Rozsomákos kétrészes vicces sztori.
Ha azok se jönnek be, számotokra menthetetlen ez a sorozat.
Punkológus:
Na ez az általános vélemény egyébként + tedd még hozzá, hogy nincsen szöveg és belső monológ. Bendis meg csak itt nem alakít, a többi munkája megmenti attól, hogy bemutassak neki.
A számítógépes szinezzéssel nekem nincs alapjáraton gondom, csak akkor, ha a rajzot akarják vele helyetesíteni.
horjb:
Vélemény Csodálatos Pókember:
Történet: Mikor megvettem az első néhány számot, nagyon-nagyon bejött.
De most már megvilágosultam: . Bendis ilyen rossz történeteteket rég láttam. Persze volt 1-2 ami tetszett.
Rajz: Bagley mitnemondjak eléggé közepes. Nemrossz, de ha összehasonlítjuk a régi munkásságaival akkor láthatjuk a külömbséget.
Színek: Nemjön be ez a számgépes színezés, lehet hogy csak én vok ennyire régimodi. Az arcok olyanok mintha gyurmából lennének.
Mára ennyi.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése