HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (81/96) > >>

talgaby:
Így van. Jó ideje. Majd egyszer kijön magyarban is. És mielőtt Ti is megkérdeznétek: Kitty egy máásik Pétert választott, név szerint Peter Parkert.

Sepi:

--- Idézet ---Jól olvasom, Kolosszus meleg az ultimate-ben? naneeeeeee! Akkor miért nem találtak inkább ki egy teljesen új meleg (de inkább leszbikus-az mégis izgisebb   ) x-et, miért egy "létező" karatert írtak át ennyire?
--- Idézet vége ---
Ez most komoly?   Ezt melyik számban olvastad? Megmondom őszintén én még erről nem hallottam, de ez tényleg túl megy mindenen. Tudom, hogy új szelek fújnak és a tollerancia a lényeg, de azért ez egy kicsit sok. Ha tényleg így van akkor nagyon sajnálom, mert az egyik kedvenc karakterem Pjotr.

Galamb:
Jól olvasom, Kolosszus meleg az ultimate-ben? naneeeeeee! Akkor miért nem találtak inkább ki egy teljesen új meleg (de inkább leszbikus-az mégis izgisebb   ) x-et, miért egy "létező" karatert írtak át ennyire? Hát ahhoz képest, hogy még annak idején a cenzorok azon dühöngtek, hogy szerinteük Batman és Robin is már túl van a barátságon...
 De mondjuk még mindig jobb, mintha Rozsiból csináltak volna meleget  : pubi helyett mindenkit mucikázna!

VTomi:
(Hm, jó kis Offot hoztam össze.)

d-mon:
mondjuk az érthető

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése