HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (80/96) > >>

Sepi:
Ami engem meglepett a számban az Mary-Jane fekete haja. Először fel sem ismertem.   Mindenesetre kiváncsian várom a folytatást, mert nagyon érdekel ez a Geldoff fickó.

Gabe:
Tetszett. Mi mást mondhatnék. Persze ez túlzás, mert röhejesen kevesett haladt előre a sztori.   . Ha ez is duplán jelenne meg, akkor semmi problémám nem volna. Persze tudom, hogy ez esélytelen. De ebben a számban jóformán semmi nem történt. Kb. a fele elment azzal, hogy Fury győzködi Petert, a másik felében megtudjuk hogy Eddie lelépett. Ez nagyon sovány szerintem. De ennek ellenére tetszik, főleg hogy időnkét elveszem az összes részt, és egyszerre olvasom. Úgy nagyon jó, de egyenként   .

Sepi:
Nem baj, majd akkor megtudom ha megjelenik. Azért köszi.

talgaby:
Halvány lila gőzöm sincs, hogy melyikben derül ki. Ultimate-ből csak az marad meg a gépemen, ami honosított, a többi a shift+del csodás hagyományának hódol...

Sepi:
Talgaby, azt meg tudod mondani, hogy melyik számban volt erről először szó, mert megvan pár angol nyelvű szám az ultimate x-men-ből.

Szóval Kitty és Peter Parker. Arról már hallottam, hogy pár X-csaj nagyon bukik az új Pókira, de azt nem gondoltam volna, hogy Kitty az egyik.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése