Természetesen tetszik, úgyanis egy nagyon jó üzlet folytán jutottam nagyobb mennyiségű Ultipókhoz, de ez régi sztori... szóval így sikerült egyszerre "kicsit" komolyabb adagban elolvasnom, ami megadta az alaphangulatot. Egy igen kellemes délután ráment mire elolvastam őket. (azóta több is az újraolvasással). Szóval szerencsém van, de ehez képest nagyon lassan csordogál a sztori*, már egyenként olvasva a részeket. A mínőség az olyan amilyen (szerintem erős közepes, de nem látam amcsi verzióat így nincs mihez viszonyítanom) lényeg hogy van magyarul és kész, ennyi nekem elég. A panini-félénél az hogy jó a mínősége, az csak egy plusz dolog, ami persze váratlanul ért, szóval ha sokkal rosszabb lenne, azt sem bánnám. Így meg pláne. Egyébként ha mind a kettő duplán menne, úgy hogy a mínőség maradna az eredetiben, akkor szívfájdalom nélkül a csodálatos pókemberre szavaznék. Jelenleg viszont egyformán állok velük. Jobbak (számomra) a sztorik a csodálatosban, a hihi meg tartalmasabb (persze a dupla terjedelme miatt, egyenként az is soványka lehet).
*= ami jó, csak kevés , nem a sztorivezetést változtatnám meg benne, hanem a lapok számát növellném, ha tehetném.