HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (68/96) > >>

Sepi:

--- Idézet ---Két héten belül megtudjátok, mert a decemberi CsodaPókban vagy lesz jövő évi előfizetési csekk, mely elárul mindent, vagy nem.
--- Idézet vége ---
Tényleg. Már rég lejárt az előfizetésem. Utóbbi időben mindig csak az újságosnál vettem meg. Most már elő kéne fizetnem.  

--- Idézet ---de sajnos még elég gyengén teljesített eddig  ). Vegyetek Karácsonyra belőle haveroknak!
--- Idézet vége ---
Én még eddig azért nem vettem meg, mert nem találtam sehol. A börzére nem tudtam kijutni, az újságosnál meg nem is hallottak még róla. Könyvesboltban keressem? Mert akarok belőle venni.

Azért remélem majd jól be fog indulni a Kingpin. (Kiváncsi lennék arra a válogatáskiadványra.  )

kaine:

--- Idézetet írta: talgaby ---De egyébként tényleg ő az egyetlen, akinél esetleg lehet számítani egy Marvel-válogatásra. Imádkozni kell a Vertigo sikeréért...
--- Idézet vége ---
Én vagyok a fény az alagút végén?    Megígérem: ha a Vertigo nem csődöl be, kiadok egy Marvel válogatás könyvet! Sőt, alighanem többet is. Hulk, Deadpool, Pókember, Megtorló: ezeket tenném az első számba. (de sajnos még elég gyengén teljesített eddig  ). Vegyetek Karácsonyra belőle haveroknak!  

--- Idézet ---Egyébként januárban tényleg dupla szám lesz a Csodálatos Pókember?
--- Idézet vége ---
Már majdnem biztos, hogy nem lesz dupla szám. De még semmi sem dőlt el. Két héten belül megtudjátok, mert a decemberi CsodaPókban vagy lesz jövő évi előfizetési csekk, mely elárul mindent, vagy nem.  

Sepi:
Egy kis kiadói rivalizálás? Ebből még valami jó is kisülhet.

pepo05:
Ja csak tipp. De az már bizonyos, hogy a Semic készül valamire, hogy ne maradjon le a Paninivel szemben.

talgaby:
Nem tudni. Az csak találgatás. kaine szeret titokzatoskodni, meg gondolom a Semic se engedi, hogy bármit is mondjon... majd megtudjuk, amikor meg kel tudnunk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése