HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (66/96) > >>

kaine:
Hamarosan 50. számunk lesz, nem teljesen kizárt, hogy valami hasonló ötlet bejön majd a nevezetes jubileumra.

Sepi:
Valamilyen szinten igazad van. De például a 100dik számnál (  na már megint itt tartunk) meg lehetne játszani. Az odakint is két borítóval jelent meg és ez egy szép jubileum lenne nekünk is.

Punkológus:
Szerintem ez inkább disznó pénzlehúzás lenne és kis hazánk lakóinak mentalitását ismerve azt mondom, nem kéne még a hívőket is kiábrándítani. Meg ehhez hatalmas rajongótábor kéne, mert oké, hogy ezt az USA-ban meg lehet csinálni, de nálunk esélytelen.

Sepi:
Rájöttem hogyan lehetne egy kicsit megdobni az eladási mutatót a Csodálatos Pókember esetében. Szerintem nem volna hülyeség bevezetni azt amit odakint is csinálnak, hogy egy-egy képregényt többféle borítóval adnak ki. A gyűjtők biztosan megvennék a másik fajta borítót is, s már volt erre próbálkozás régebben is (pl. régi Csodálatos Pókember 50-dik szám)  . Persze az is igaz, hogy a HiPó-ban futó történtetekhez több olyan lehetőség lenne alternatív borítókat kiadni, mint az Ulti esetében, de azért abból is van.

horjb:
Csodálatos Pókember #41 - Maszk nélkül

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése