Szeretném megjegyezni, hogy én nagyon örülök, hogy az Adoc-Semic minden nehézség ellenére ilyen sokáig - és még most is??? - kiadta a CsodaPókot. A nyomdai minőség egyre rosszabb, de én akkor is örülök/örültem, hogy van.
DE! Azért ami most megy, az már szánalmas, és iszonyúan felidegesít. Én tudom és elhiszem, hogy nagy szarban vannak, akkorában, amit nem látunk át, mert nem közölték a részleteket. De azért annyit igazán megtehetnének, hogy a honlapjukon, vagy egy levélben, vagy a K.Neten át vagy füstpostával vagy AKÁRHOGY tudatják az olvasókkal és előfizetőkkel, hogy mi a jó bús büdös lópéló van most a CsodaPókkal! (Meg nyilván a többivel is, de én csak ennek vagyok előfizetője) Április vége van, és a márciusi Pókembert még nem találtam a postaládámban, de még újságosnál sem láttam. Én nagyon megértő vagyok, magam is gazdasági területen dolgozom, tudom, hogy egy cég élete nem mindig egyszerű. De éppen ezért, ha valami nem megy, akkor azt ne erőltessék! Tessék szépen bejelenteni, hogy ennyi volt, kifújt, szépen fizessék vissza a pénzt, és váljunk el egymástól békével és Isten hírével. Vagy pedig, ha szerződéses kötelmek miatt kínnal-keservvel is, de ki kell adniuk még bizonyos dolgokat, akkor legalább valamilyen fórumon tájékoztassanak arról, hogy mikorra várható a következő megjelenés! Komolyan mondom, még egy "még nem tudjuk, de tuti lesz, mert muszáj kiadnunk" hír is jobb lenne, mint ez a méla, síri kuss.
És higgyétek el, én, ahogy az elején is mondtam, mindig felmentést adtam nekik a kisebb késésekre és a gyenge nyomdai minőségre, pont azért, mert örültem, hogy megjelenik. De ez így... Nevetséges, de valahogy mégsem kacagok...