HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (57/96) > >>

benya11:
Még May néni is!  (Tényleg, ő hány éves Ultiban?)

Sepi:

--- Idézetet írta: benya11 ---Nekem is ő tetszett a legjobban, de kicsit öregebbnek tűnt néhány képen, mint 15 (asszem ennyi az életkora) .
--- Idézet vége ---
Ilyen Bagley stílusa. A fiatalokat nem tudja annyira "jól" rajzolni. Nála mindenki többnek tűnik, mint amennyi az életkora.

benya11:

--- Idézetet írta: Sepi ---Mondjuk nekem Kitty tetszett a legjobban, nagyon szépre rajzolta őt Bagley.
--- Idézet vége ---

Nekem is ő tetszett a legjobban, de kicsit öregebbnek tűnt néhány képen, mint 15 (asszem ennyi az életkora) .
Az X-csajok közül, talán egyedül Jean nem volt annyira jó...

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---Sztori: ahol a tetőn megjelentek az x csajok, ott majdnem padlót fogtam  . Nekem nagyon tetszenek  , és igencsak hatásosra sikerült a belépőjük. Eddig nem érdekelt az X-men semmilyen szinten, de lehet hogy az Ultimate X-menre lecsapok.
--- Idézet vége ---
Az nekem is tetszett. Szerencsére az X-Men és velük együtt az X-csajok is még visszatérnek pár történetben  . És így, hogy tripla a Pókember nem is kell sokáig várni rájuk. Mondjuk nekem Kitty tetszett a legjobban, nagyon szépre rajzolta őt Bagley.

Gabe:
Megvettem, elolvastam:  

Nem panaszkodom, mert ami a gondom volt régen, az duplán is megoldodott, szóval nagyon is elégedett vagyok.
Sztori: ahol a tetőn megjelentek az x csajok, ott majdnem padlót fogtam  . Nekem nagyon tetszenek  , és igencsak hatásosra sikerült a belépőjük. Eddig nem érdekelt az X-men semmilyen szinten, de lehet hogy az Ultimate X-menre lecsapok.

A poénok szerintem marhára jól sikerültek, amikor Pete felkapta Geldolfot és kirohant vele, akkor csak lestem, csodálkoztam is hogy ilyen könnyen lerázta őket. Erre meg a következő oldalon leesett a tantusz.  A ruhás dolgok meg aztán végképp kemény voltak... főleg hogy még saját magát buktatja le  (nem akarom hogy megtudják hogy én vagyok Peter Parker...  Nahát, nem is tudtuk a neved.  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése