HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (51/96) > >>

Ron:

--- Idézetet írta: pepo05 ---
--- Idézet --- Biztosan nem halt meg Venom, hiszen az egyik legmarkánsabb ellenfele Venom-nak,
--- Idézet vége ---
Jaja. Venomnak Venom a legnagyobb ellensége. Póki labdába sem rúg...

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: Sepi ---
--- Idézetet írta: pepo05 ---Jaja. Venomnak Venom a legnagyobb ellensége. Póki labdába sem rúg...
--- Idézet vége ---
Hoppá, ezt elírtam  . Persze Pókembert akartam írni.  

--- Idézet vége ---
 Ez jó!

Horjbhoz hasonlóan én is egy 8-t adok neki.

horjb:
Na végre egy jó ultimate póki. Nagyon tetszett, bár homi kicsit kevés volt  .
Szóval 8/10

Sepi:

--- Idézetet írta: freakdavE ---Mostanában sokat szapultuk a Semic-et az oldalakra átkenődő tinta okozta szellemképek miatt. Nos, örömmel jelentem, hogy az én példányom ezuttal hibátlan ebből a szempontból.     Ezuttal elégedett vagyok. Utáltam volna, a pont Homokebert barmolták volna össze nekem.
--- Idézet vége ---
Szerencsére az én példányom sem volt szellemképes.  

--- Idézet ---Érdekesebb, hogy elkezdődik az igazi Pókemberellenes hadjárat.. Lehet, hogy nemsokára jönnek az első pókírtó robotok?
--- Idézet vége ---
Sajnos az még várat magára, pedig nagyon jó ötlet lenne behozni ide őket. Egy kicsit felvillanyoznák a történeteket.

freakdavE:
Áttanulmányoztam kedvenc falmászónk legújabb ultimate kalandjait, vagyis a CsodaPók 44. számát.
Mostanában sokat szapultuk a Semic-et az oldalakra átkenődő tinta okozta szellemképek miatt. Nos, örömmel jelentem, hogy az én példányom ezuttal hibátlan ebből a szempontból.     Ezuttal elégedett vagyok. Utáltam volna, a pont Homokebert barmolták volna össze nekem.
Nem akarok spoilerezni, ezért csak a rövid véleményem írom le a három epizódról.
Az első nekem nagyon bejött. Eleve szeretem a lélektani történeteket, de azt elismerem, hogy ha szimpla számban jelent volna meg sokaknak unalmas lehetett volna. Én élveztem. És Bendis is sziporkázott. Olyan apró mimikai változásokat is remekül ábrázolt ami a való életben sem mindíg észrevehető. Minden apró érzelem lejön az arcokról.  
A második rész meglepett azzal, hogy visszaemlékezés.  De amúgy logikusan lett kitalálva és felépítve. Jó volt kicsit közelebbről megismerni Carter ügynököt is. Homokember meg überfa**a! Nagyon jól néz ki és úgy zúz, hogy alig lehetett levakarni a vigyort a képemről.
A harmadik történetben újra a három "szupergengszter"   újabb lebőgése. Remélem a vezér kinyírja őket valamikor a jövőben, mert kicsit idegesítőek szegény szerencsétlenek. Érdekesebb, hogy elkezdődik az igazi Pókemberellenes hadjárat.. Lehet, hogy nemsokára jönnek az első pókírtó robotok? Érdekes lenne. Az utolsó két oldal meg szívenütött.    
Szóval ez a második háromszoros CsodaPók 9-et ér nálam a 10-ból.

freakdavE:
Meghozta a postás az új CsodaPókot!!! Homokember király!  
Holnap elolvasom, aztán beszámolok az élményről. Amúgy gyors átlapozás közben nem fedeztem fel tintafoltokat. Ez bíztató. most mennem kell, hogy tudjak írni a fényivó fórumba is...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése