HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
beigli69:
Megjött a Májusi adag. Egész jó a történet, sőt egyre jobb. Ez az OkiDoki tudathasadás tetszik !! Remélem folytatja a történetbeli javulást a sorozat. (nem rossz hogy kapunk egy teljes pakli kártyát is a füzet mellé)
freakdavE:
--- Idézet ---Tényleg, egyébként ez a balszerencse faktor itt az ultimate-ben is megvan? Én erre nem is gondoltam miközben olvastam a képregényt.
--- Idézet vége ---
Pedig elég látványosan használja: Az őr kizárja magát, a takarítőnőre ráborul a víz, a pisztolygolyó röppályája, Pókember elbotlok stb.
Sepi:
--- Idézetet írta: freakdavE ---Végre itt a Fekete Macska! Mrrrrrrr! Persze még semmi sem történ, de figyelemfelkeltésnek jó volt. Macs balszerencse-faktora (a'szem ez volt a magyar neve) ötletesen lett bemutatva. Ja, és Macs szvsz nagyon jól néz ki!
--- Idézet vége ---
Nekem is tetszett az új Fekete Macska, örültem neki. Tényleg, egyébként ez a balszerencse faktor itt az ultimate-ben is megvan? Én erre nem is gondoltam miközben olvastam a képregényt. Viszont a folytatás az nagyon jó lesz.
freakdavE:
Csodapók 45: Ismét hibátlan nyomtatás... lehet, hogy valaki a Semic-től olvassa ezt a fórumot?
A Vezér történet tetszett. Igazi krimis hangulata volt. Az ablakról lepattanós poén egyszerre volt vicces és megrázó. Ben Urich interjúja Bullittal zseniális volt. Urich a király! JJ karaktere is sokkal árnyaltabbá vált. A három verőlegénnyel meg nem csak Pókfejnek, de már nekem is tele a t**öm. A JJ- Peter és a Pókember- Vezér beszélgetések is remekül sikerültek. Bendis szerinten jó formában volt amikor ezt a történetet írta. Szerinbtem Bagley is kitett magáért. Mondjuk Peter pöttyös inge baromi gáz...
Végre itt a Fekete Macska! Mrrrrrrr! Persze még semmi sem történ, de figyelemfelkeltésnek jó volt. Macs balszerencse-faktora (a'szem ez volt a magyar neve) ötletesen lett bemutatva. Ja, és Macs szvsz nagyon jól néz ki!
Számokban kifejezve 8 pont a 10-ból.
Galen:
--- Idézetet írta: kaine ---Igazán egyszerű: a nyomda a Semicé. Így aztán nincs kire ráverni a balhét. De szerintem határozott javulás látható a minőségen.
--- Idézet vége ---
ó...így már értem. Akkor mégiscsak nekünk kell bemenni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése