Szerző Téma: A Csodálatos Pókember  (Megtekintve 128775 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #238 Dátum: 2007. Május 18., 12:21:37 »
Megjött a Májusi adag. Egész jó a történet, sőt egyre jobb. Ez az OkiDoki tudathasadás tetszik !! Remélem folytatja a történetbeli javulást a sorozat. (nem rossz hogy kapunk egy teljes pakli kártyát is a füzet mellé)

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
  • Nem: Férfi
A Csodálatos Pókember
« Válasz #237 Dátum: 2007. Március 23., 14:56:05 »
Idézet
Tényleg, egyébként ez a balszerencse faktor itt az ultimate-ben is megvan? Én erre nem is gondoltam miközben olvastam a képregényt.
Pedig elég látványosan használja: Az őr kizárja magát, a takarítőnőre ráborul a víz, a pisztolygolyó röppályája, Pókember elbotlok stb.  
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #236 Dátum: 2007. Március 23., 14:30:19 »
Idézetet írta: freakdavE
Végre itt a Fekete Macska! Mrrrrrrr!   Persze még semmi sem történ, de figyelemfelkeltésnek jó volt. Macs balszerencse-faktora (a'szem ez volt a magyar neve) ötletesen lett bemutatva. Ja, és Macs  szvsz  nagyon jól néz ki!  
Nekem is tetszett az új Fekete Macska, örültem neki. Tényleg, egyébként ez a balszerencse faktor itt az ultimate-ben is megvan? Én erre nem is gondoltam miközben olvastam a képregényt. Viszont a folytatás az nagyon jó lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 23., 14:30:42 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető freakdavE

• Venom
A Csodálatos Pókember
« Válasz #235 Dátum: 2007. Március 23., 13:22:11 »
Csodapók 45: Ismét hibátlan nyomtatás... lehet, hogy valaki a Semic-től olvassa ezt a fórumot?  

A Vezér történet tetszett. Igazi krimis hangulata volt. Az ablakról lepattanós poén egyszerre volt vicces és megrázó.   Ben Urich interjúja Bullittal zseniális volt. Urich a király!   JJ karaktere is sokkal árnyaltabbá vált. A három verőlegénnyel meg nem csak Pókfejnek, de már nekem is tele a t**öm.   A JJ- Peter és a Pókember- Vezér beszélgetések is remekül sikerültek. Bendis szerinten jó formában volt amikor ezt a történetet írta. Szerinbtem Bagley is kitett magáért. Mondjuk Peter pöttyös inge baromi gáz...

Végre itt a Fekete Macska! Mrrrrrrr!   Persze még semmi sem történ, de figyelemfelkeltésnek jó volt. Macs balszerencse-faktora (a'szem ez volt a magyar neve) ötletesen lett bemutatva. Ja, és Macs  szvsz  nagyon jól néz ki!  

Számokban kifejezve 8 pont a 10-ból.

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #234 Dátum: 2007. Március 21., 08:03:44 »
Idézetet írta: kaine
Igazán egyszerű: a nyomda a Semicé. Így aztán nincs kire ráverni a balhét.   De szerintem határozott javulás látható a minőségen.  
ó...így már értem. Akkor mégiscsak nekünk kell bemenni.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető kaine

• Hulk
A Csodálatos Pókember
« Válasz #233 Dátum: 2007. Március 20., 15:56:59 »
Igazán egyszerű: a nyomda a Semicé. Így aztán nincs kire ráverni a balhét.   De szerintem határozott javulás látható a minőségen.  

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #232 Dátum: 2007. Március 20., 13:06:34 »
Idézetet írta: kaine
A mostani is ilyen.  
Javult a minőség, úgy tűnik. A 45. szám is tök jó volt.  
Te, Kaine! Te közelebb vagy a tűzhöz...Mesélsz erről a nyomtatósdi dologról?
Hol nyomják miért ott nyomják, miért így nyomják?
Egyetlen sw példányom volt egyszer tökéletes, tehát tudnák jól is csinálni, de akkor hol cseszik el?
És a legfontosabb...Ki a fene olyan vak ott a kiadónál hogy ezt nem látja? Ezt úgy értem hogy nem lehet valamelyik vezetőnek szúrópróbaszerűen levenni két példányt az újságosstandon és elballagni vele a nyomdába és azt mondani: Hát az igaz hogy megnéztük az első nyomatot és rábólintottunk hogy mehet, de imhol ez a szar amit produkáltak és még van belőle vagy tízezer. Hoci vissza a pénzt mert így nem tudom eladni. Szóval röviden hogy megy ez?

Nem elérhető kaine

• Hulk
A Csodálatos Pókember
« Válasz #231 Dátum: 2007. Március 19., 18:01:09 »
A mostani is ilyen.  
Javult a minőség, úgy tűnik. A 45. szám is tök jó volt.  

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #230 Dátum: 2007. Március 01., 16:12:04 »
Mostanában sokat szapultuk a Semic-et az oldalakra átkenődő tinta okozta szellemképek miatt. Nos, örömmel jelentem, hogy az én példányom ezuttal hibátlan ebből a szempontból.     Ezuttal elégedett vagyok.
Vannak csodák. Jól tedd el, nem sűrűn lesz ilyen.

Nem elérhető horvipeti

• R2-D2
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #229 Dátum: 2007. Február 27., 17:38:05 »
Nekem tetszett a 44. pokember. F0leg a homokember.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 27., 17:38:44 írta horvipeti »
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-bundy-01.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
A Csodálatos Pókember
« Válasz #228 Dátum: 2007. Február 24., 19:41:15 »
Idézetet írta: pepo05
Idézet
Biztosan nem halt meg Venom, hiszen az egyik legmarkánsabb ellenfele Venom-nak,
Jaja. Venomnak Venom a legnagyobb ellensége. Póki labdába sem rúg...
Idézetet írta: Sepi
Hoppá, ezt elírtam  . Persze Pókembert akartam írni.  
 Ez jó!

Horjbhoz hasonlóan én is egy 8-t adok neki.

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
A Csodálatos Pókember
« Válasz #227 Dátum: 2007. Február 24., 14:11:39 »
Na végre egy jó ultimate póki. Nagyon tetszett, bár homi kicsit kevés volt  .
Szóval 8/10

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #226 Dátum: 2007. Február 24., 09:08:24 »
Mostanában sokat szapultuk a Semic-et az oldalakra átkenődő tinta okozta szellemképek miatt. Nos, örömmel jelentem, hogy az én példányom ezuttal hibátlan ebből a szempontból.     Ezuttal elégedett vagyok. Utáltam volna, a pont Homokebert barmolták volna össze nekem.
Szerencsére az én példányom sem volt szellemképes.  
Idézet
Érdekesebb, hogy elkezdődik az igazi Pókemberellenes hadjárat.. Lehet, hogy nemsokára jönnek az első pókírtó robotok?
Sajnos az még várat magára, pedig nagyon jó ötlet lenne behozni ide őket. Egy kicsit felvillanyoznák a történeteket.

Nem elérhető freakdavE

• Venom
A Csodálatos Pókember
« Válasz #225 Dátum: 2007. Február 23., 21:54:21 »
Áttanulmányoztam kedvenc falmászónk legújabb ultimate kalandjait, vagyis a CsodaPók 44. számát.
Mostanában sokat szapultuk a Semic-et az oldalakra átkenődő tinta okozta szellemképek miatt. Nos, örömmel jelentem, hogy az én példányom ezuttal hibátlan ebből a szempontból.     Ezuttal elégedett vagyok. Utáltam volna, a pont Homokebert barmolták volna össze nekem.
Nem akarok spoilerezni, ezért csak a rövid véleményem írom le a három epizódról.
Az első nekem nagyon bejött. Eleve szeretem a lélektani történeteket, de azt elismerem, hogy ha szimpla számban jelent volna meg sokaknak unalmas lehetett volna. Én élveztem. És Bendis is sziporkázott. Olyan apró mimikai változásokat is remekül ábrázolt ami a való életben sem mindíg észrevehető. Minden apró érzelem lejön az arcokról.  
A második rész meglepett azzal, hogy visszaemlékezés.  De amúgy logikusan lett kitalálva és felépítve. Jó volt kicsit közelebbről megismerni Carter ügynököt is. Homokember meg überfa**a! Nagyon jól néz ki és úgy zúz, hogy alig lehetett levakarni a vigyort a képemről.
A harmadik történetben újra a három "szupergengszter"   újabb lebőgése. Remélem a vezér kinyírja őket valamikor a jövőben, mert kicsit idegesítőek szegény szerencsétlenek. Érdekesebb, hogy elkezdődik az igazi Pókemberellenes hadjárat.. Lehet, hogy nemsokára jönnek az első pókírtó robotok? Érdekes lenne. Az utolsó két oldal meg szívenütött.    
Szóval ez a második háromszoros CsodaPók 9-et ér nálam a 10-ból.

Nem elérhető freakdavE

• Venom
A Csodálatos Pókember
« Válasz #224 Dátum: 2007. Február 21., 20:24:46 »
Meghozta a postás az új CsodaPókot!!! Homokember király!  
Holnap elolvasom, aztán beszámolok az élményről. Amúgy gyors átlapozás közben nem fedeztem fel tintafoltokat. Ez bíztató. most mennem kell, hogy tudjak írni a fényivó fórumba is...

Nem elérhető kaine

• Hulk
A Csodálatos Pókember
« Válasz #223 Dátum: 2007. Február 21., 16:12:42 »
Nekem is tetszett ez a rész, én is újságosnál vettem. Az első önmagában tényleg elég fura lett volna.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #222 Dátum: 2007. Február 21., 13:20:27 »
Újságos, szegényt sírbaviszem mert mindig megkeresem a legkevésbé hibás számokat (gyűrődés, festékhiba, stb)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #221 Dátum: 2007. Február 21., 12:59:36 »
Tényleg. Megjelent már az ehavi szám? Mert én néztem ma is, de nem láttam az újságosnál, vagy te előfizető vagy és úgy kaptad meg?

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #220 Dátum: 2007. Február 21., 12:53:30 »
Nu, egész jó az új szám leszámítva szokásos papír minőséget, meg azt hogy átlógnak az oldalak ergo vacak a füzet vágása, el van csúszva.
Mivel nem ismerem ezeket a sztorikat nincs semmi gondom velük, még az első kevésbé mozgalmas sztori is ott van a szeren (azért jó hogy több történet van végre egy füzetben, mert sokan tuti nem vették volne meg ezt a számot, vagy kimaradt volna a kiadása)

Nem elérhető mahdi

• Sólyomszem
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #219 Dátum: 2007. Február 03., 12:56:14 »
Én meg már azt hittem ez valami agyturkász megnyilvánulás volt.....  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #218 Dátum: 2007. Február 03., 07:53:32 »
Hoppá, ezt elírtam  . Persze Pókembert akartam írni.  

Nem elérhető pepo05

• Predátor
A Csodálatos Pókember
« Válasz #217 Dátum: 2007. Február 02., 23:55:25 »
Idézet
Biztosan nem halt meg Venom, hiszen az egyik legmarkánsabb ellenfele Venom-nak,
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
A Csodálatos Pókember
« Válasz #216 Dátum: 2007. Február 02., 23:35:12 »
Hm, olyan dolgokról esett szó, amik még triplán haladva is meglehetősen sok idő kérdése. Addigra meg már úgyse emlékszik rá senki.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #215 Dátum: 2007. Február 02., 23:19:59 »
De jól egyensúlyozgatok a spoiler-szakadék szélén  . Csak óvatosan ha lehet kérni

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
A Csodálatos Pókember
« Válasz #214 Dátum: 2007. Február 02., 23:05:00 »
És ott se az Ultimate Spider-Manben fog visszatérni, hanem az Ultimates-ben. Szóval hacsak nem kötik át ezt vhogy Pókfejhez, jó darabig nem lesz még USM-ben.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető benya11

• Spawn
A Csodálatos Pókember
« Válasz #213 Dátum: 2007. Február 02., 22:24:28 »
Hát, igen, a visszatérésig még van egy kicsi idő...  Ugyanis még Amerikában sem tért vissza!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #212 Dátum: 2007. Február 02., 21:25:26 »
Idézetet írta: mahdi
Nem vagyok rendszeres olvasó, de általában Dave jóvoltából mindent tudok töviről hegyire!  Tulajdonképpen még jobban is járok mint az "átlagos"  olvasók, hisz freakdavE konkrétan eljátszik minden izgalmasabb jelenetet, mint egy Dragon Ball fanatikus ovis!     / na jó...én is DB fan vagyok..../  ...de nagyon tudom élvezni... ilyen egy igazi fan! (nyali...)
Hát ezt megnéztem volna én is.  
Idézet
Nem tudom mennyire nyúlhattak bele a játék készítői, de furcsálnám, ha nem lenne később Venom a képregényben ( ahol még az amcsik sem járnak ) hisz akkor mi a francért ment volna tovább a története a játékban? .... Azelőtt minden teljesen úgy volt (szinte...a lényeget tekintve ) mint a képregényben...... valaki tudja mi a megoldás???? Vagy sejti????
Biztosan nem halt meg Venom, hiszen az egyik legmarkánsabb ellenfele Venom-nak, és rémlik, hogy Fury is azt mondta, hogy lelépett mielőtt elkaphatták volna az ügynökei. De a visszatérésre még várni kell.

Nem elérhető mahdi

• Sólyomszem
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #211 Dátum: 2007. Február 02., 18:37:57 »
Hühhh...de régen is jártam errefelé....

Na sikerült elolvasnom az új Ulti pókot, még azelőtt lenyúltam freakdavE-től, hogy neki esett volna!  
Nem vagyok rendszeres olvasó, de általában Dave jóvoltából mindent tudok töviről hegyire!  Tulajdonképpen még jobban is járok mint az "átlagos"  olvasók, hisz freakdavE konkrétan eljátszik minden izgalmasabb jelenetet, mint egy Dragon Ball fanatikus ovis!     / na jó...én is DB fan vagyok..../  ...de nagyon tudom élvezni... ilyen egy igazi fan! (nyali...)
Szóval elolvastam, és igazán jó volt, sőt rettentő nagyokat röhögtünk rajta!   A "gondolatban levetkőztetős" rész különösen nagy volt!   Nameg Peter menekülési módja.... (gondolatban)  
Nekem személy szerint tetszik Geldoff története, bár a génmanipuláció ötlete kissé.....hogy is mondjam....sablonos.....így szárazon, de a részleteket megismerve biztosan nem lesz az!
( főleg, hogy Fátum barátunk fémes kezét érezni a dologban....)

Ez egy tök más téma, de anno (még mielőtt Venom nálunk megjelent volna) játszottam az Ultimate Spiderman játékkal, és ott Venom nemcsak hogy nem hallt meg, de láthattuk mi lesz (lehet????) vele utána. Nem tudom mennyire nyúlhattak bele a játék készítői, de furcsálnám, ha nem lenne később Venom a képregényben ( ahol még az amcsik sem járnak ) hisz akkor mi a francért ment volna tovább a története a játékban? .... Azelőtt minden teljesen úgy volt (szinte...a lényeget tekintve ) mint a képregényben...... valaki tudja mi a megoldás???? Vagy sejti????
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 02., 20:10:17 írta mahdi »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
A Csodálatos Pókember
« Válasz #210 Dátum: 2007. Február 02., 17:40:47 »
Három oka volt...gyenge sztorik, béna rajzok, irracionálisan magas ár...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
A Csodálatos Pókember
« Válasz #209 Dátum: 2007. Február 02., 13:05:47 »
Idézet
Na ez lesz a kedvenc mondatom.
Sajnos ez az igazság. Én biztos meg tudnám venni, de egy szülő a gyermekének már nem biztos, hogy megvenné. Tényleg az a poén, hogy mindenféle hülyeségekre képesek vagyunk kiszórni sokkal több pénzt, de erre lehet, hogy egyesek sajnálnák az ezer forintot, pedig már szinte semmit nem lehet kapni ennyi pénzért. Pl egy menü a Mekiben is több, mint ezer forint. Ezért nem érti néha az ember, hogy ha minőségi újságot kapnál 1000 forintért, akkor azt miért nem veszik többen.  Lehet, hogy régebben a 72 oldalas Pókember is hasonló okok miatt ment csődbe.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 02., 13:06:56 írta Sepi »