Hühhh...de régen is jártam errefelé....
Na sikerült elolvasnom az új Ulti pókot, még azelőtt lenyúltam freakdavE-től, hogy neki esett volna!
Nem vagyok rendszeres olvasó, de általában Dave jóvoltából mindent tudok töviről hegyire! Tulajdonképpen még jobban is járok mint az "átlagos" olvasók, hisz freakdavE konkrétan eljátszik minden izgalmasabb jelenetet, mint egy Dragon Ball fanatikus ovis! / na jó...én is DB fan vagyok..../ ...de nagyon tudom élvezni... ilyen egy igazi fan! (nyali...)
Szóval elolvastam, és igazán jó volt, sőt rettentő nagyokat röhögtünk rajta! A "gondolatban levetkőztetős" rész különösen nagy volt! Nameg Peter menekülési módja.... (gondolatban)
Nekem személy szerint tetszik Geldoff története, bár a génmanipuláció ötlete kissé.....hogy is mondjam....sablonos.....így szárazon, de a részleteket megismerve biztosan nem lesz az!
( főleg, hogy Fátum barátunk fémes kezét érezni a dologban....)
Ez egy tök más téma, de anno (még mielőtt Venom nálunk megjelent volna) játszottam az Ultimate Spiderman játékkal, és ott Venom nemcsak hogy nem hallt meg, de láthattuk mi lesz (lehet????) vele utána. Nem tudom mennyire nyúlhattak bele a játék készítői, de furcsálnám, ha nem lenne később Venom a képregényben ( ahol még az amcsik sem járnak ) hisz akkor mi a francért ment volna tovább a története a játékban? .... Azelőtt minden teljesen úgy volt (szinte...a lényeget tekintve ) mint a képregényben...... valaki tudja mi a megoldás???? Vagy sejti????