HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
katox:
Az e havi számmal még nem találkoztam sajnos (Érden alig lehet képregényhez jutni...) de az eddigiek nem rosszak... A lelkizésekből, igazság szerint, már nekem is sok volt. Ami még egy kicsit zavaró, az May néni karaktere. Egy középkorú, idegbeteg, dolgozó nő. Nem igazán hasonul, az anno Lee által megformált karakterhez.
A rajzolók, a csajok arcán is variálhatna olykor, mert szinte az összes ugyan úgy néz ki, mint M.J. , csak más színű hajjal (pl.Gwen, vagy a Holdlovag lány énje)
Sepi:
A történet is nagyon jó, úgyhogy nem fogsz benne csalódni.
Predash:
Hohó, azért az ehavi szám nagyon jó lett. Mármint a füzet minőségét illetően, a sztorit nem olvastam végig.
holloo:
Igen végre kezd egyre jobb lenni a Csodálatos Pókember. A Harcosok történet nagyon tetszett. Egy igazi sokszereplős, bunyózós, a régi füzetekre emlékeztető sztori. Kicsit már unalmas volt a "Barátok közt" stílus. Bár Peter lelki világa is fontos, de az utóbbi időben egy kicsit túlzásba vitték. A csatákat és harcokat meg lerendezték egy-két képkockában , ezzel kicsit egyhangú lett a sztori, de talán majd most...
Sepi:
Elhiheted, hogy ennek mi is örülnénk. Így tényleg az lenne a munkánk, ami a hobbink is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése