HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
Amondin:
Elnézést ha kicsit pontatlanul fogalmaztam de én a két rajzoló alatt Brooks-ot és Immonent értettem.
Ha Bagley-val hasonlítom össze akkor kicsit nagyobb eltérést találok kettejük között de ha választanom kéne Brooks vagy Immonen között akkor jelenleg még Brooks-ot választanám.
Sepi:
--- Idézet ---Hát nem tudom most hogy így összehasonlítottam a két rajzoló munkáit nem nagyon van külömbség a kettő között.
--- Idézet vége ---
Pont ezért mondom, hogy tökéletes lett volna Bagley pótlására.
--- Idézet ---Majd meglátjuk hogy Immonen a továbbiakban hogy rajzol.
--- Idézet vége ---
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a minőség nem fog emelkedni nála.
Amondin:
Hát nem tudom most hogy így összehasonlítottam a két rajzoló munkáit nem nagyon van külömbség a kettő között. Tény hogy Brooks rajzai valamivel jobbak(az emberek arcai nála jobbak lettek) de nem találtam olyan nagy külömbséget kettejük között. Majd meglátjuk hogy Immonen a továbbiakban hogy rajzol.
Sepi:
Én anno sokszor mondtam, hogy sokkal jobb lett volna, ha Immonen helyett Brooks vette volna át a rajzolást Bagleytől. Az ő stílusa sokban hasonlít Bagley-ére, szép, és nem lett volna olyan éles a váltás a két rajzoló között. Ha valaki nem tudná, Brooks rajzolta a két Annualt az UltiPókból, amelyből a második most lett nemrég kiadva, a klón sztorik mellett.
Amondin:
Hát igen Deadpool itt tényleg komolyabb az eredetihez képest, de ezt lehetett sejteni az eddigi történetek alapján. Bendis az ilyeneket szereti. eddig szinte majdnem mind nagyon komoly történet volt, kivéve Rozsomákot ott már tényleg a humorra mentek rá, de a többiben már nem annyira.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése