HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
kaine:
Gondolom, ehhez Sepinek is lesz néhány szava, de ugye ízlés kérdése. Szerintem az Ultimates az egyik leggyengébb, de inkább úgy mondom, hogy legerőltetettebb az Ulti univerzumon belül. Igaz, a 2. szériát már nem olvastam.
talgaby:
Az Ultimates igen, de az minden szempontból az egész Ultimateverzum messze legjobb darabja, a második széria pláne. Millar az egyetlen, aki komolyan életben tartotta ezt az egész világot, Bendis meg, aki szépen nyugodtan tett róla, hogy folyamatosan létezzen. Loeb az tényleg, aki tönkretette alig egy év alatt.
katox:
--- Idézetet írta: Sepi ---
--- Idézetet írta: talgaby ---Millar mikor?
--- Idézet vége ---
Nem az ő agymenése volt az Ultimates?
--- Idézet vége ---
Ez a Millar meg Loeb -os korszak nekem kimaradt. Csak egy éve csatlakoztam a Pókemberhez...
Most megpróbálok más füzetek után is vadászni ... Több- (inkább) kevesebb sikerrel.
Sepi:
--- Idézetet írta: talgaby ---Millar mikor?
--- Idézet vége ---
Nem az ő agymenése volt az Ultimates?
Amondin:
Hogy őszinte legyek nekem nagyon tetszik az Ultimate Spider-man. Persze volt olyan ami szerintem is már rosszra sikerült de a nagy részét jól összeállították. Egyedül az nem tetszik Bendisben hogy nagyon jól kitalálja a történet kezdetét sok fordulatokban gazdag stb de a végét összecsapja. Ez már többször előfordult.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése