HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (33/96) > >>

katox:
Nos, sok idő elteltével ugyan, de itt hever előttem az e havi szám...
,,-Kenny, kösz, hogy átnézted velem ezt a dolgot. Király volt. Meg az is király, hogy haverkodsz velem."
...
,,-Lehet, hogy Kennyvel fogok járni. Nem azért mondom el, hogy féltékennyé tegyelek."

Naaaa, ezek azok a mondatok, amiktől rosszul vagyok. Uhhhhh! Bendis sem gyakran csajozhatott...
A rajzok sok mindent kárpótolnak. Szerintem...

Sepi:
Sőt, per pillanat az sem biztos még, hogy jövőre is folytatódni fog. Szintén annak lehet betudni, hogy kevés fogy belőle. Viszont lehet olyan pletykákat hallani, hogy ha jövőre is megjelenik az újság, akkor előfordulhat, hogy más is lesz benne a Pókember mellett. Az oldalszám maradna, de csak egy Pókember történet, és valamelyik Ultimate mini menne még bele, amiben Pókember is benne van. De ez még csak pletyka, megerősített információ nincs rá, így ne élje bele magát senki. Egyenlőre azért kell drukkolni, hogy jövőre is megjelenjen az újság.
Amúgy zozi jól mondta, amerikában is megszünt a 133-as szám után az ulti Pókember és újraindították, de attól az isten óvjon meg minket, hogy az a sorozat megjelenjen hazánkban. Mert az már annyira szar, hogy szavakkal le sem lehet írni.

zozi56:
Könnyen lehet. Nagyon kevesen veszik már nálunk, gondolom, ennyiből nem nagyon lehet fenntartani egy havi sorozatot. Ráadásul a 133. számban szűnt meg kint (bár indult helyette másik).

Shazam!:
tényleg meg fog szűnni a csodálatos pókember az amerikai 133. kiadás után????  

turkia:
Jesszus, de jó így látni Titeket! Komolyan furcsa volt, hogy Sepinek nem Rozsomák áll ott, Farek meg nem egy Vízió páncélban feszít.  
Ha lenne egy közönségtalálkozó, én meg egy 10 kilós vörös acélsisakkal mennék, amire nagy óvodás betűkkel rá van mázolva, hogy turkia.  Ja és MENOVÓR, MENÓVÓR LIVING ON DÖ RÓD
A legjobbak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése