HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
zoli:
üdv.Az új szám története már-már horror komédiának is beillik hisz venom egy ültö helyében miközben a történetét mesélte, legalább öt embert meg evett.Az idös hölgyet,az afro amekikai nöt,egy afro-ameikai férfit a végén :badteeth: :badteeth: :hehe: :hehe: hm ........mégsem lett egy kicsit sem kövérebb :badteeth: :hehe:
Amondin:
Hát el tudom képzelni hogy ezt tényleg a kávészüneteiben írta. Ahogy azt is hogy a klón történetnél éjjel nappal azon gondolkodott hogyan tehetné még izgalmasabbá és érthetővé a történetet. Ami a klón történet utáni számokat illeti, a Harcosok szövetsége jó volt, az elejét és a közepét nagyon jól kitalálta a vége az egy kicsit összecsapottnak tűnt de ettől függetlenül még élvezet volt olvasni. a Nagy Beszélgetést nem igazán így képzeltem el de attól még érthető és izgalmas volt. Az Egy Manó halálánál már kicsit érezhető volt számomra hogy Bendis itt már nem úgy írta mint ahogy szokta de ez még elment és itt a vége volt érdekes. Az Azért vannak a jó barátoknál viszont már olyan érzésem volt mint a mostaninál hogy csak azért találta ki hogy Liz egy ideig eltűnjön, de rendben nem lehet minden szám olyan amilyen nekem tetszik és egyszer kétszer elmegy az ilyen. De ez. Hát erre már nem tudok semmi ésszerű magyrázatot adni hogy miért lett olyan amilyen. Történethalasztás csak ezt tudom már rá mondani.
Sepi:
Amikor ezek a részek jelentek meg amerikában egy olyan pletyka járta a világot, hogy az Ulti Pókot Bendis mindig a kávészünetekben írta meg. Hogy ebből mi a valóság, azt talán soha nem fogjuk megtudni, de az tény, hogy talán a klón-sztori óta lehetett érezni a címen, hogy semmit nem halad előre a történet, és hogy igazából semmi nem történik benne.
Persze azóta már végérvényesen beigazolódott, hogy Bendis nem tud egynél több címet írni egyszerre. Mert hiába visz több sorozatot is, mindig lehet látni, hogy éppenséggel melyik a kedvence, mert az általában jó szokott lenni, viszont a többi címbe már semmit nem visz a tehetségéből (bár sokat kérdőre vonják hogy lenne neki ilyen), és azok csak nyögvenyelősen mennek. A jelenleg most odakint futó címeknél is látszik, hogy a Dark Avengers a kedvence, abban halad a történet, izgalmas, stb, míg pl a New Avengersben meg több szám óta semmi nem történik, szó szerint.
Amondin:
Hát akkor én is mondanék néhány véleményt a 79-es számról.
Az új világ hatalom része szerintem nagyon jó, bár ismerem a történetet azért jó lesz újra és újra elolvasni, de a pókember része hát az valami katasztrófális volt.
Az eddigiek nagyon tetszettek volt egy kettő amire azt mondtam nem volt a legjobb de attól még jó volt, és pl a Klón történet nagyon jól kitalált és végigvitt történet volt, de ez hát erre én csak azt tudom mondani, hogy Bendisnek biztos nem volt semmi ötlete így berakot egy teljesen felesleges és szörnyű történetet hogy legyen még egy hónapja gondolkozni a következőn. Annyi az egész történet hogy Pókember és Vörös Omega összeverekednek és magukkal viszik a Daily Bugle-t is. :dry: Meg azért szerintem Vörös Omegát nem lehet ilyen egyszerűen legyőzni. Persze ez nem azt jelenti hogy nem fogom tovább venni mert tényleg a többi nagyszerű történet volt és érdekel is a folytatás, de erről ordított hogy ez csak azért lett kitalálva hogy egy számmal még halasszák a következőt.
zoli:
üdv,na most az egyszer igaza volt nick fury-nak,mondta mr fantastik-nak hogy nepiszkálja paralel dimeket. :)hát erre az egyik dimenzio lakoi meg is sértődtek.biztos berágtak azzon hogy,minden féle gólyókat dobálnak át hozzájuk. :brow:most rátörtek a négyesre ugyí ugyí.mondván ;hé ti mán ott mi nemszeressssűk ha ti ide hozzánk minden féle gólyókokat hajigáltok át.itten e.kiváncsi vagyok hogy melyik dimböl jőttek. a marvel hanyas főldjéröl
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése