HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
Pubice:
Szia!
Nem tudjátok, hogy a póklánynak mikor jelenik meg új része?
keildavid:
Hát az igaz, hogy az a fickó eltűnt. Akinek a neve Mr. Shaw, ha jól tudom. A Vészmanó megjelenésekor is ott volt. De az se volt világos. Mert a történetben az derült ki, hogy ő Harry Osborn képzeletének szüleménye volt. De akkor ott az lenne a kérdés, hogy akkor kivezette az autót, amiben Harry volt. És az a titkos barlangról se volt világos, hogy mi lett azzal.
Úgy néz ki Brian Michael Bendis nagyon retconizálta az egészet.
zoli:
üdv,jó hogy mary-jane meg kérdezte Parkertől hogy nem-e kénne kivizsgáltattnia magát.Mert esszembe jutott rola aaz amikor még a legelején vérmintát vetek pókitól ,és azt a vérmintát késöbb egy fickó ellopta-kicserélte a korházban.Késöbb még el is akarta ütni Peter-taz autoval ,de a Zöldmanó leállitotta. NOS......hm az a fickó késöbbb szörén-szálán eltünt mi lett vele :headscratch: :headscratch: HM..... de lehet hogy az irók ,feledkeztek meg rola
Farek:
Forrest Gump Marvel verziója... :hehe:
Amondin:
Hát akkor írok én is róla valamit.
Először a Rengetőnél kezdeném, ami már egy fokkal jobb volt mint a Vörös Omega rész, de én még mindig hiányoltam belőle azt a színvonalat, és ötletességet, ami a régi számoknál volt. Viszont azt el kell ismernem ha Bendis a továbbiakban folytatja a Roxon művek történetét, akkor erre lehetne úgy tekinteni, mint egy nagyobb történet előkészítésére. Ha viszont nem lesz belőle semmi, akkor erre is csak azt tudom mondani, hogy itt sem volt Bendisnek semmi ötlete, és csak sürgette az idő, így írt valamit.
A mostani szerintem jó lesz csak Bendis nem írta le, hogy mi mikor is történt. Pl mikor találkozott Venom a Vad Bandával? Még a Siver Sable történet előtt vagy után? Valamint azt sem írta le, hogy Rinóval mikor küzdött meg Pókember. Ezalatt azt értem, hogy az egy héttel ezelőtt, vagy négy hónappal ezelőtt feliratokat hiányoltam, mert így nehéz volt időrendben elhelyezni azokat az eseményeket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése