HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (23/96) > >>

Ben Reilly:
Szűz Mária édesanyám, aki a mennyben lakozol titokban! Könyörgöm figyelj már oda arra, hogy mit írsz.
A 4 Gwen klónt Arnim Zola "készítette, és a kvartett a Deadpool 1998-as 0. számában került Deadpoolhoz, aki "cselédként" alkalmazta őket. A négy Gwen klón aztán egy repülőszerencsétlenségben halt meg.
Parker klón jóval több van mint 4-5, de ebbe ne menjünk bele. Akit Peter a kéménybe vetett, az nem az első klón volt, az első az Kaine. Pókgyilok nem halt, meg, róla az a legutolsó infó, hogy mesterséges kómába helyezték, és aztán az írók szépen megfeledkeztek róla. Ben meghalt, megölte a Manó, Kaine-t meg mostanában ölte meg Kraven, bár ő azt hitte, hogy Peterrel végez.

zoli:
Na üdv,igaz-e az amit Harza Tamás ,Dead Pool  nevében válaszol az olvasok kérdésére, vagy is ténleg van mig nigy Gwen klon :headscratch: :nemtudom: :hehe:NA NE MÁ.Na és miért,miért pont négy azaz 4 és mért pont Gwen klon.Hm......nagyjábol mia story,hogy jöttek létre ki alkodta öket,és mia &Đđ]€-ért kellettel  Dead Poolnak :nemtudom:Hát nem volt elég igy is egy klon Gwen aki most is koborol valahol.SZegény-szegény Poki biztos  kiakadna ha csak 1-2 látna pláne ha mind az ötöt :hehe: ;D :badteeth:HM Hát nem volt már igyis elég bonyulult az egész klon story .Most még ez is a 4 pót-klon Gwen is :headscratch: :hehe:Az eredeti is elég katyvasz volt ,a 4.-5 Parker klonnal. Ugye  mint pl az elsö klon akinek a csontvázát még találták a kéményben ,évekel a csata után miután ugyi Peter bedobta a hamvassztóba.Aztán ott van  Ben Relly  aki ott találta magát a kémény mellet a csata után ,vagy mi van -e :headscratch: :nemtudom: :headscratch: :nemtudom: :headscratch: ;D :badteeth:.Aztán  Pókgyilok  és  Kaine .HM..... aztán  Ben Relly és PÓK gyilok meghalt ,....vagy nem :headscratch: :hehe:Na meg Kaine aki még él .......vagy nem..... :headscratch: :hehe:Na és most még erre ez is a négy plussz Gwennel hát....Aztán még az Ultimate univerzumban is el sütöték ezt a viccet :badteeth: Itt is volt  vagy öt, az  akiröl kiderült hogy nem is apja klon, a skorpió, a lány pók,és itteni Kaine  és Hat karú akik meghaltak ,a Skorpi pedig eltünt

Sepi:
Add be a jelentkezést, hátha felvesznek. ;)

talgaby:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Július 14., 14:45:31 ---Tehát személyedben egy Egmontos munkatársat üdvözölhetünk?  :D
--- Idézet vége ---
Sajna nem, pedig elég szívesen csinálnám én a Donald zsebkönyvet, amilyen rémes munkát végez rajta a fordító (meg mondjuk a beírás se éppen a legjobb).

Aldarion:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Július 14., 14:33:03 ---
--- Idézet ---Tipikusan érezhető a munkásságukon, hogy számról-számra haladnak a   fordítással, és a több részes sztorikat nem olvassák előre végig.
--- Idézet vége ---
Jé, én is dettó ugyanígy szoktam! ;D

--- Idézet vége ---
Gyakorlatban én is, de ha a végén rájövök hogy baromságot fordítottam akkor kijavítom. Ők ezzel szemben ugye egy füzetet  daraboltak négy részre, és a darabokra értettem azt, amit korábban írtam. A gond ott kezdődött, hogy a keretgondolat csak az adott füzetre vonatkozott.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése