HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
Dendytv:
Köszönöm a válaszokat de nem tudom hogy mi az a "PPP" :rolleyes: elmagyaráznád légy-szíves :)
Farek:
És a nemrég kiadott valamelyik (ha jól emlékszem) PPP-ben megjelent a történet folytatása is, abban kiderült hogy hogyan és miért.
KiD:
Nem fognak vele foglalkozni többet, valamiért azt a sztorit átugrották. Amúgy MJ kikosarazta.
Dendytv:
Elkelne egy kis segítség,most kezdtem bele a "Csodálatok Pókember-be" és nem értem az 1-szám végén Peter Parker meg kéri Mary Jane-kezét úgy ? és a 2-szám már ezzel nem is foglalkozik sőt már Debbie lép a színbe,mi lesz Mary Jane-el ? Vagy ez egy másik számban foglalkozik vele ? :headscratch: (Ja és légy-szí semmi spoiler-t :)
zoli:
Üdv, érdekes karakter szerintem Ben Urich a nyomozó-tényfeltáró riporter .Mert ö volt aki tudta pl a Fenegyerek titkát, és később még is haverok lettek . Vagy való színű hogy ,Parker titkát is tudta mégsem árulta el buktatta le egyiküket sem. A másik kollégája Robertson is tudta Parker titkát legalábbis sejtette .{ Mint ahogy ti is mondtátok hogy, IGEN } Szerintem az akkori írók mintha sugálták volna egy kicsit hogy Robertsn sejt valamit :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése