HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

(1/96) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. December 15., 09:05:56 ---Most lapozgattam az eredeti Pókember 118. számát (az amúgy számomra uncsi klónos történettel) és láttam, hogy még jelezték, hogy májusban 96 oldalas füzet jön és minden rendben lesz, havonta stabilan jelenik meg továbbra is. Ez a márciusi számban volt, ami sajna az utolsónak bizonyult.

--- Idézet vége ---
Valamit nagyon benéztél, mert a 127-es volt az utolsó szám.  :nezze:

talgaby:
A csődkezelő többet kért a jogokért.

turkia:
Most lapozgattam az eredeti Pókember 118. számát (az amúgy számomra uncsi klónos történettel) és láttam, hogy még jelezték, hogy májusban 96 oldalas füzet jön és minden rendben lesz, havonta stabilan jelenik meg továbbra is. Ez a márciusi számban volt, ami sajna az utolsónak bizonyult. Nagyon hirtelen jöhetett akkor a zárás. Az amcsi Marvel került talán ideiglenesen rossz helyzetbe akkor, ugye? A jogok átkerültek máshoz, vagy miket mondtak akkoriban és nem tudta megvenni a Semic, ha jól emlékszem.

Dendytv:
Köszi :)

KiD:
Az Amazing Spider-man Annual 21. száma jön. Ez az egyik legjelentősebb Pókember történet, mert... ha olvastad az előző számokat, akkor ki tudod találni.  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése