HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Galamb:
Ja iszonyat szövegek vannak benne! Amúgy Punkológus pl. dúrva rész: Ha Lejárt a Kaiser kolbászok szavattosága, azokat átcimézték, azok amelyiken pedig már az átcimkézés sem segít, mert annyira látványossan romlott, mennek a helyben készített pizzára! Meg amikor a könyv írója, beugrott a hentesekhez egy kis csirkemellért (Persze dolgzóknak farhát-áron), akkor a hentesek közölték vele, "hogy figyu, inkább ma ne vegyél, mert jó lenne, ha holnap is tudnál dolgozni jönni..."
Amúgy nekem Teszkó, a macska a kedvencem! (őt a pékek vették magukhoz, hogy megfogja az egereket, csak sajnos szegény macsek mindig összehugyozta a lisztet).
--- Idézet ---Most megint csak a bénaságomat fitogtatom, de nekem csak ilyen katyvas írás jöt elő. Mit kell vele csinálnom?
--- Idézet vége ---
Adobe Reader kell hozzá (legalábbis az én példányomhoz. Itt leszedhetedAdobe
Punkológus:
Most megint csak a bénaságomat fitogtatom, de nekem csak ilyen katyvas írás jöt elő. Mit kell vele csinálnom?
Gabe:
Nekem megvan a Tesco gazdaságos "Tesco-titok" = ebook, egyhuzamban olvastam végig, annyira jól van megírva. A mókusnak olyan a szövege, hogy szinte sírva röhögtem. Hatalmas .
szerk.: Sepi beelőzött
Sepi:
Tessék. Itt van: Tesco Titok
Gabe:
Hehe, már túlestem rajta. Azóta nem jártam a Tesco felé... Pedig előtte voltam "párszor"... A kamionos szajré nem semmi mi? Valaki nem kicsit jól járt. Ha igaz, akkor tutira ki volt tervelve már előtte is. Nem csak egy véletennek köszönhető a főnyeremény. Egyébként döglött egereket már láttam Auchanban is (diákmunka keretlben voltam ott "párszor" anno... pár dolog ismerős volt a történetből számomra is aki ügyes, az könnyen elhalászhat a zavarosban ), szóval ez a jelenség általánosnak is nevezhető.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése