HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (194/255) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: pepo05 ---A másodikat se!   Én magammal vagyok..
--- Idézet vége ---
Hmmm. Ez egy kicsit kétértelmű lett.  

--- Idézet ---De sejtem mi lehet benne, és ahogy írtátok ez nem csak a Tescora jellemző...mindne multira. És egész Magyarországra.
--- Idézet vége ---
Sajnos ez így van, de meg lehet érteni. Az árak már uniós szinvonalon vannak, de a bérek még mindig a béka segge alatt. Persze hogy mindenki úgy akar boldogulni ahogyan tud.

pepo05:
A másodikat se!   Én magammal vagyok..  

--- Idézet ---A vámos sztorikról meg azt hittem, hogy ismert "legendák", hogy mennyit tudnak onnan lopkodni.
--- Idézet vége ---
Hahh..ne is mond. Kár, hogy apukám későn került bele a buliba...ugyanis már nem nagyon megy a biznisz. a "cég", ahogy ő hívja, a mi szempontunkból olyan mocskos, hogy csak...áhhh  
Amúgy az egy kurva nagy tévhit, hogy minden pénzügyőr olyan jól keres...jól van, nem panaszkodunk, de hallottam már olyan hajmresztő dolgokat, hogy majdnem ütöttem érte.

Ez a Tesco Titok: nem olvastam még, majd holnap...illetve ma   De sejtem mi lehet benne, és ahogy írtátok ez nem csak a Tescora jellemző...mindne multira. És egész Magyarországra. Én büszke vagyok arra, hogy magyarnak születtem, a magyar zászló már évek óta a szobám falán lóg...de megmonodm őszintén, néha legszívesebben hánynék asz emberektől, és attól, ami itt megy.

talgaby:
Áh, feleslehes lenne. Az elsőt ember nem használná.

Galamb:
Úgye nem kell nekiállni késziteni az új CW-bannereket: "talgabyval vagyok" vagy "Gabe"-bel vagyok"   (Kezdő fórumozóknak: "Ki a faszom ez a kettő?"     ) Na már tényleg megyek szunyálni.

talgaby:
Azt írtam, hogy "beleolvastam".
Amiket írtál... nos, igen, ilyen vagyok. Nem tagadom, sose tagadtam. Tudom, hogy ez sokakat irritál és bocsánatot is kérek, de sajna nem nagyon tudom megváltoztatni azt, amilyen vagyok. A vámos sztorikról meg azt hittem, hogy ismert "legendák", hogy mennyit tudnak onnan lopkodni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése