HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Sepi:
Most, hogy eljött az év utolsó napja, ideteszek nektek pár darab újévköszöntő mondokát (lehet őket küldözgetni sms-ben az ismerősöknek ):
2007-ben ezer áldás érjen,
Öröm és szerencse örökké kísérjen,
Bú és bánat téged elkerüljön,
Gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!
BÚÉK!
Ma be fogsz rúgni, mint egy szamár,
Holnap olyan leszel, mint egy lajhár.
Sarokba csak azért fogsz állni,
Hogy kapaszkodva tudjál hányni!
BÚÉK!
Ha seggedet konfetti borítja,
Ha a farkadon citrom lóg,
A zacsidon sült zsír csorog,
Akkor berúgtál és az újévi malacot dugod!
BÚÉK!
Nagyon boldog és sikerekben gazdag újévet kívánok
ezzel a kis finn versikével:
„hyváa joulua onnellysta uuttá vuotta ráuhállista”
Megcélozni a legszebb álmot,
Komolyan venni a világot,
Mindig szeretni és remélni,
Így érdemes a földön élni.
Békés boldog új évet kívánok.
Rohadt geci idő borítja a tájat,
Basszuk gyorsan szét piával a májat,
Az idei szopatásnak vessünk hát véget,
Kívánok egy kibasszottul boldog új évet!
Itt van a szilveszter,
vége az évnek,
kell a zsíros kocsonya,
a vörösbor a bélnek!
Hopp ott egy kismalac,
rálép egy kekszre,
vedd rá az asszonyt az orális szexre!
BÚÉK!
A jövő évben legyen részed minden szépben,
szexben hétszer minden héten,
de légy ma éjjel disznó részeg,
így búcsúztasd a múlt évet!
BÚÉK!
Langy esőben, tömör ködben,
holt részegen, mély gödörben,
Szilveszternek nehéz napján,
négykézláb az árok partján,
átölelem a világot,
Boldog új évet kívánok!
Havas téli lepedő borítja a tájat,
ilynekor a jó pezsgő serkenti a májat,
sült malacka vándorol, surran a bendőbe,
kívánok minden jót az új esztendőre!
BÚÉK!
pepo05:
Nem voltál durva egy cseppet sem. Én meg amúgy sem vagyok az az érzékeny típus. De tudod a legfájóbb az, hogy amit írsz az mind igaz. Én is undorodom rengeteg magyar embertől, mert hányás amit csinálnak. Akár a közvetlen környezeteben is. Idióta tahó faszkalapok, szégyen népség, azt sajnálom a legjobban, hogy ezek magyarul beszélnek. Legszívesebben két kézzel püfölném szét őket. Ez van. Az is igaz, hogy az ország egyre mélyebbre esik le...lassan oda, ahol még sohasem voltunk. Baromállat emberek, idióta döntéseket hoznak. Ez a mai vezetés(párttól függetlenül!).
nagyon sajnálom mindezt. Elszorul a szívem, amikor erre gondolok. De ez nem változtat semmin. Még ha egy utolsó gyilkos paraszt lesz is minden magyar, én akkor is annak fogom vallani magamat. Mert magyarnak születtem...ezt lehet szeretni, nem szeretni. Sajnos, jelenleg inkább nem szeretni lehet, ezt nem is vonom kétségbe. De meg kell találni a pozitív értékeket is...azért sokmindenünk van, amire büszkék lehetünk. Néha a baj csak az, hogy nem becsüljük meg igazán. De még ha ez a kijelentén kétsége vonható akkor is, a tény az tény. Magyarok vagyunk. És ez számomra olyan dolog, amin sosem változtatnék, akármilyen szar is ez az ország.
Erről minidg az jut eszembe, hogy amikor 2 hétig Németországban voltam...vagy 10 napig Olaszországban...szép volt, jó volt. Tátottam a szám, hogy milyen szép ott az élet, mennyivel másabb a mentalitás, mennyivel másabbak az emberek. Bevallom, jobban tetszett, mint amit itt nap mint nap látok. De mégis, pár nap után már vágytam haza. Tudod te mennyire jó volt, hogy amikor bementél egy boltba nem németól, vagy olaszul beszéltek hozzád? Apróság, de mégis nekem jólesett.
Most kikéne lyukadnom valahova, hogy miért is jó magyarnak lenni. Mire lehetünk büszkék stb. Őszintén szólva, nem tudok olyan dolgot mondani, ami igazán meggyőzne. Nem vagyok egy nagy hazafi... a szó klasszikus értelmében. De nem is kezelem olyan mostohán a hazámat, mint sokan mások(erről csak a argentin, olasz, brazil pólós divatőrület jut eszembe. persze ha egy hungary feliratú felsőd van az nem menő ). Ugyanis ez a hazám, az otthonom.
Nos, holnap már 2007!
Ezúton szeretnék itt is, mégegyszer Boldog Új Évet Kívánni Nektek!
Gabe:
Megmondom miért nem szeretem az ilyen kijelentéseket. Alapból semmi gond az, hogy így gondolod, sőt értelmesen leírtad, csak valami hiányzott... Úgy rugdosni valamit, hogy nem mondjuk el hogy mi lenne rá a valóban megvalósítható, megfelelő és nem szélsőséges megoldás, addig csak fölöslegesen sértegetünk mindenkit. Csak egy kicsivel jobb, (mert értelmesen, de félig hiányosan a megoldás része miatt) annál a sok seggnél, aki mindenre azt mondja hogy szar. Visszakérdezel, hogy miért szar? Hát csak... Nem tudja miért, csak mindenki ezt mondja, és tudja hogy az szar, és kész. Mint az iskolában is volt mindig egy gyerek - tudjátok-, aki köré rendeződött az osztály... ha valaki például elsüt egy viccet, akkor előbb mindenki rá néz, ha röhög, akkor mindenki röhög, ha meg beszól hogy szar, akkor mindenki szarozik: hát mert csak. Itt még valódi próbléma sincsen, csak az önállóság hiánya a gond, míg a másiknál meg a megoldásra hiányzó dolog a gáz.
A sima szarozással a másik baj: a focis mondás is bizonyítja: Ma magyarországon 10 millió focihoz értő ember van. De mégis itt tartunk... Úgyanez a szarozással, meg a politizálással is a baj. 10 millióan (pár kivételel, mert fanatikusok mindenhol vannak) szidják az országot, de mégis itt tartunk, mert kritizálni könnyű. Mondani lehet akármit, inkább csinálni kellene azt amit kell. Csakhogy az a baj, hogy sokan azt sem tudják mit kell csinálni, mert birkák, csak sodródnak az árral, még a véleményük sem teljesen önálló. Aki meg itt birka, az odakint ahol most azt hiszi hogy tejjel mézzel folyó kánaán van, ott is csak egy birka lenne, (ha egyáltalán a birkasága kijuttatná valahogyan, ami így nem egyszerű) úgyhogy nehezem hiszem hogy kint kapásból hülyére keresse magát. (a többségnek a pénzel van a baja, ha van cash, akkor bárhol el lehet lenni, meg sem mukannának, hiszen itt is vannak gazdagok, akik ha akarnának elhúzhatnának, de a saját kis szintjükön elvannak mint hal a vízben).
Még valami: ha itt kijelentjük hogy utáljuk magyarországot, és kimegyünk külföldre letelepedi, ott is csak ezt szajkózzuk, akkor mit gondolhatnak róllunk (mármint egyénként) az ottaniak? Hiszen a saját országunkat sem vesszük szarba sem, akkor az övéket miért becsülnék meg? Jól leírjuk magunkat a szemükben, mert úgyanúgy idővel szarozhatnánk ott is, így én inkább magamban tartom a véleményemet, ha a szidásra kerülne a sor.
No, egy kérdés még az első kérdésedre: mit lehet szeretni más országokon, de főleg a nyugatiakon? Jah, kéremszépen, nyugatabbra a gazdagabb országok vannak, keletbebbre meg a szegények, így a konzekvencia: a pénzt (meg ami annak köszönhető).
Punkológus:
No hát. Én sosem értettem, hogy mit lehet szeretni ezzen az országon. Mi a szeretet tárgya? Mire lehetnénk büszkék egyáltalán? Én folyamatosan úgy látom, hogy itt minden szép csendben rohad. Vannak kis felvillanások, vannak foltozások, javitgatások, de az össkép nemigazán változik. Alapjáraton egy ország amit lehet szeretni, nem szeretni a benne lévő emberekböl áll. Na ezzektöl undorodom én igazán, nem tartom magam egy okos embernek, sőt leginkább én is egy ösztönkielégitő rángó idegcsomó vagyok, de még mindig magasabban állok, mint az ország nagy része. Primitív barom bunkók vesznek körbe nap mint nap, akik közé legszivesebben néha pittbullokat eresztenék. Nem azt mondom, hogy magyargyűlölő vagyok, mert nem. Nagy valószínűség szerint másshol is ezt érezném sajnos. Nem állítok ilyeneket, hogy nálunk a legszarabb a helyzet, mert születhettem volna mondjuk valami eldugott, elnyomott banánköztársaságban is. Még csak azt sem mondom, hogy Európában csak mi állunk ilyen cseszet szarul. De nem tudok felfedezni semmi extrát, semmi olyan plusszt, ami miat tényleg kijelenthetném, hogy büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok.
+++
Lehet egy kicsit nyers voltam, de hát ez van. Ha túl durva, szólj rám nyugodtan és visszábbfogom magam.
pepo05:
Én nem ezt cselekedtem volna. Célszerűség és hasznosság. Ennek jegyében cselekedtem volna.
--- Idézet ---Én már tegnap is szívesen vitába bocsátkoztam volna mikor olvastam pepo hsz-át a magyar zászlóról.
--- Idézet vége ---
Nos, akkor inkább hajrá. Egy kis vita sosem árt!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése