HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Galamb:
--- Idézet ---"Letört a műkörmöm = péntek 13" "Lefröcskölt egy kocsi = péntek 13" "Megbotlottam egyszer az utcán = péntek 13" Ilyenkor komolyan írtanám már a járókelőket, mint Rambo az afgánokat."
--- Idézet vége ---
Nekem pénetek 13-án mindig elmaradt hála a jóégnek az énekórám!
Mondjuk ezt "az itt van szilveszter, kötelező jókedvűen bulizni" dolgot én is rühellem, de legalább a csajok elég részegek, hogy reflexből ne küldjék el az embert a Halál faszára!
Punkológus:
--- Idézet ---Megmondom miért nem szeretem az ilyen kijelentéseket. Alapból semmi gond az, hogy így gondolod, sőt értelmesen leírtad, csak valami hiányzott... Úgy rugdosni valamit, hogy nem mondjuk el hogy mi lenne rá a valóban megvalósítható, megfelelő és nem szélsőséges megoldás, addig csak fölöslegesen sértegetünk mindenkit.
--- Idézet vége ---
Inteligencia és műveltség alapján adóztatni az embereket. Aki hülye, az fizessen A szavazójogot is ehez kötném. Ezzel már pár dolgot meg lehetne oldani. Egyébként értem mit mondasz, hogy nem kínálok alternatívát a helyzetre. A kérdés igazából az, hogy létezik e alternatíva ami megoldaná ezt. Bevághatnák ide pár alap panelt, hogy romboljuk le a társadalmat, sőt hosszasan fejtegethetném, hogy miért is lenne erre szükség, de tudom, hogy ez is hülyeség. Itt legnagyobb gond valójában az elbutított, degenerált emberekkel van. Én nem a pénzért sírok, nem mintha lenne belőle elég. Sokszor tartok ott, hogy öklöm, torkom, gyomrom összeszorul mikor nem tudok venni egy pohárnyi, büdös, kávénak csúfolt akusavat 60 Ft-ért. Mert már arra sem telik. Kurva jó lenne ha több pénzem lenne és még így is szerencsés vagyok, mert támogatnak az ősök, élhetnék putriban vagy akármi. Ami engem igazán zavar, azzok az örök mindennapok, a halálos unalom, az hogy nem lehet kitörni és nincs hova. Én is birka vagyok valamilyen színten, mert én is várom a Hangot, hogy végre tiszta legyen minden. Hogy tudjam, lehet valaki mögé állni tiszta szívvel, van kiket képviselni. De nem bírkaként, nem szemelenzővel a tömeg után. Hanem egy igaz ügyért, csak ilyen sajnos (?már?) nem létezik. Problémám igazából közérzeti.
--- Idézet ---De utálom ezt a napot
--- Idézet vége ---
Na én is, szerintem senki sem gondolja komolyan ezt a boldog új évet szarságot. Mitöl lenne a boldog az új évem? Attól biztos, hogy nem, hogy mindenki ezt üvöltözi a pofámba, ezzel inkább azt érik el, hogy az új évet kapásból felbaszott agyal kezdhetem. Legalább annyira utálom ezt a boldogújévezést, mint amikor péntek 13 van és mindenki azért visitozik. "Letört a műkörmöm = péntek 13" "Lefröcskölt egy kocsi = péntek 13" "Megbotlottam egyszer az utcán = péntek 13" Ilyenkor komolyan írtanám már a járókelőket, mint Rambo az afgánokat.
+++
Ma voltam benn Pécsett megvenni az alkoholt estére. Erre mi fogad? Na mi? Felújítottak valami konzumot. És a sarkán egy szép szobor díszeleg, ami egyszerüen úgy néz ki mint egy kicsi, de épp errekcióban lévő fasz. És tényleg úgy néz ki, ez halál komoly. Mondom nabazdmeg, Kultúrális Főváros, mi? Mintha nem lennénk tisztában, hogy minden nap szopjuk a faszt, még kedvesen emlékeztetnek is minket rá. Megalapozták ma délelött a hangulatomat, no.
Gabe:
De utálom ezt a napot .
De azért BÚÉK mindenkinek! A holnapi hazatérés után a detoxikálóból mindenkit szeretettel várunk az alkeszeknek fentartott topikba, élmény beszámolóra .
Daredevil:
Boldog új évet srácok!
Galamb:
Beszállok én is egy szép imával:
A Szesz hatalmas Istene gyújtson világoságot agyunkban,
És az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk ösvényén!
Buék!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése