HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
freakdavE:
--- Idézet ---25-én meghalt James Brown
--- Idézet vége ---
Nem mondod komolyan?
Na most elbasztad a kedvem.
Részemről én iszom a mesterre.
talgaby:
tényleg, sehol se írták, hogy itthagyott minet a soul nagyapja... lassan már a soul és a jazz összes nagyöregjétől búcsút kell mondanunk. Szomorú dolog ez... pedig Brownnak is mennyi nagyszerű számot köszönhetett a zenei élet.
Sepi:
Kár érte, egy zseni volt zenei téren.
Schmatzy:
Egy kis közbeiktatott kesergés: 25-én meghalt James Brown.
Már nem énekli többször, hogy Wow! I feel good!
Bassza meg...
freakdavE:
Én nem foglalkozom az aktuálpolitokával. Egyszerűen nem éri meg a fáradságot, hogy én ezen agyaljak.
Abban egyetértek, hogy a "demokrácia" leváltása egy önkényuralmi rendszerre, nem vezetne előre. De azért az államformán lehetne "finomítani". Manapság szerintem az alkotmányos monarchia a legstabilabb államforma és írányítási rendszer. Pusztán már csak azért is, mert egy uralkodói dinasztia tartástv ad a népnek. Azt hiszem Punkológus Írta, hogy nincs mit felmutatnunk és nincs miért szeretni ezt az országot. Nos ez nem csak ránk igaz. De pl Nagybrittanniában a királyi család puszta léte is gerincet és hagyományokat ad a britteknek. A demokratikus szabadságjogokat pedig egyáltalán nem korlátozzák, lévén nincs az aktuális uralkodónak valós hatalma. Nálunk a köztársasági elnök intézménye szvsz röhelyes, és teljességgel felesleges. Egy hasonló jógokkal és kötelezettségekkel felruházott uralkodó máris mennyire más. Mellesleg a mai széthúzást is enyhítené, vagy meg is szüntetné. Ma az "igazi magyar polgár" aki hangosabban tudja üvölteni, hogy: "Magyar vagyok!" Nos, ez szerintem szánalmas és ennél mélyebbre már nehezen süllyedhet az ország. Normális egészséges önérzet és összetartás nélkül nincs gazdasági fellendülés.
Na, megyek inni!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése