HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (182/255) > >>

Sepi:
Azzal is lehet pénzt keresni, hogy ha minnél többen kattintanak egy oldalra. Vannak olyan tárhelyszolgáltatók akik pénzt adnak, ha minnél többen mennek rá a banneredre például. Utóljára az extra.hu-n olvastam valami ilyesmit. Tehát még ezt a lehetőséget sem lehet kizárni.

Gabe:
El tudom képzelni mi lehetett a video: csak nem pucér nénik  ? én láttam már olyan fórumot, ahol több bot hsz van mint sima  . Az egész fórumot tönkrevágták  ... csak azt nem értem miféle hasznuk származik ebből? Mégha pénzt keresnének vele vagy valami, de így?

pepo05:
Ehem. MIntha én megnyitottam egy ilyen amazing videot, de talán be is csuktam rögtön. Azért ráengedem a gépre az AVG-t. Az szétszedi a kis férgeket...

Sepi:
Örülj neki, hogy lemaradtál róla. Egy-két spam robot bemászott a fórumra és majdnem minden toikot teleraktak linkekkel, amiken vírus és egyéb nyalánkságok másztak be a gépre. Úgyhogy ha új tagot látsz akinek nagyon hülye neve van (mint például amit most is láthatsz a legújabb regisztrált tagnál) és mindenféle angol szöveggel rak be egy linket (pl amazing-video, stb) arra nehogy rákattints! Mert úgy járhatsz, mint én (mert voltam olyan okos, hogy megnyitottam), hogy három órán keresztül írthatod a spyware-eket és a többit.

pepo05:
Most mi van?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése