HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (178/255) > >>

Gabe:
MMC? (Multi Media Card) az a kis bélyeg méretű izé, amit pl a digi fényképezőhöz is használok. Mivel sokat szoktam fényképezgetni, van úgy, hogy többet is viszek magammal (csak 128 megásak, mielőtt valaki Capa-nak nézne), és egyszer az egyik mosás elött a zsebemben maradt. De nem gond, miután megszáradt gond nélkül ment tovább.

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---Ezeket az MMC-ket akár ki is moshatod gépben, semmi gond, ha megszáradt megy tovább. (saját tapasztalat  ).
--- Idézet vége ---
 Miért? Egyszer kimostad a gépet?  
Nekem elég volna az is, hogy csak egyszer lehessen ráírni, mint a cd-re, vagy dvd-re, csak biztonságosan maradjon rajta az adat. Tudom, hogy ez drága lenne, de megérné szerintem.

Gabe:
Ezeket az MMC-ket akár ki is moshatod gépben, semmi gond, ha megszáradt megy tovább. (saját tapasztalat  ). Viszont csak korlátozot számban lehet írni őket, és az adatátviteli sebességük sem túl jó. De ezen gondolom lehet fejleszteni. Laptopokban normál vinyók helyett nem lenne rossz azt használni majd egyszer.

Sepi:
Arra a technikára majd én is kiváncsi leszek. De ami inkább izgat, hogy a hordozható memóriakártyák mennyire fognak fejlődni. Most már talán van belőle 4 gigás is  . Lehet, hogy jobb lenne inkább azon tárolni az adatokat. Bár ott meg biztos az lenne a gond, hogy véletlenül eltünik róla az adat. A franc se tudja melyik a jobb.

Gabe:
Azért kiváncsi leszek majd egy két dologra. Pl. a max írási sebességre. Pláne úgy, hogy vannak dolgok, amit az ember nem ír ki maxon.  Marha jó lesz majd a billentyűzetre borulva aludni  .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése