HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (176/255) > >>

Gabe:
Ezek után kiváncsi vagyok, hogy a Narutot meddig fogja adni a Jetix  . Pár napon belül kezdődik is, és állítólag alapból cenzúrázva fog műsorba kerülni. De mibe fogadjunk, hogy az anime a harmadáig sem fog menni, amikor betiltják?

Ja igen: Én nézem, és büszkén vállalom is  . Igaz, én inkább anime vonalon utazom.

talgaby:
Háááát... részemről Slayerst anno a Coolon, mikor éjszaka ment, kétszer néztem végig (és máig nem értem, hogy a háromból miért csak kettőt adtak le...), a Totally Spiest még akkor, amikor olyan albérletben voltam, ahol lehetett fogni a Fox Kidset. Pókembert szintén ott. A Witchből és az Inu Yashából csak párat láttam, utóbbiból a manga elejét ismerem inkább.

Sepi:

--- Idézetet írta: Schmatzy ---Én csak egyet nem értek. Ti nézitek ezeket a rajzfilmeket?
--- Idézet vége ---
Én nem, de azért, hogy a Pókember káros hatást gyakorol a gyermekek nevelésére??? Igaz, hogy nem nagyon szoktam azt sem nézni, még valamikor a Fox Kids-en néztem anno, vagy még régebben a német rtl-en. Bár sokat nem értettem belőle akkor, de mivel ismertem nagy általánosságban a történeteket nem volt vele gond. Inkább a látványra koncentráltam akkoriban.

Ryder:
Nem ezeket a rajzfilmeket kéne betiltani, hanem a Győzike, Mónika és Balázs féle műsorokat.Az említett mesékben legalább nem káromkodnak, nincsenek bennük üvöltöző cigányok, stb.+ a jók elnyerik méltó jutalmukat   és a gyerekek megtanulnak korán felkelni
Én Dragon Ballon nőttem fel és nem lettem sorozatgyilkos!

Schmatzy:
Én csak egyet nem értek. Ti nézitek ezeket a rajzfilmeket?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése