HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (175/255) > >>

Gabe:
Á, így már nem az igazi.  

Különben több mangaka is elmondta, hogy egy nap 1 oldalt tud megrajzolni. Kb ugyan az van mint a képregényeknél, úgyhogy csak látszólag van könnyebb dolguk. Szóval nem csodálom, hogy ennyi rajzolóra van szükség a Naruto mangához.
Egyébként a Naruto mangák magyarul is fellelhetőek a Mangazinon (www.manga.hu)  a  pontos linkért klikk

Egy mangát én is nagyon szívesen honosítottam volna, méghozzá az Akirát. Majdnem. Ugyanis a 8 kötet majd 2000 oldalt tesz ki  . Pár év mire elkészülne a teljes sorozat... De az NGE sem lenne rossz, de az is marhára sok oldalból áll. Igaz, azokkal könnyebb is haladni... hmm... mi lenne, ha... talán....  ...

szerk: mit keressünk mi a Waddafakk topicban?

Na jó: a büdös kurva életbe, a Naruto cenzurázatlan verzióból "karikák", csatorna logók, meg reklámok nélkül szeretnék napi minimum egy részt látni, méghozzá frankó szinkronnal elátva. Ha nem, akkor a kotsog jogvédők menjenek a bús picsába!

(így már van okom itt lenni  )

talgaby:
Ez pedig állítólag igaz. Az animéknek pár ismertetőjét olvastam, az egyébként alapvetően nem éppen elnyújtott (csak bazihosszú alaptörténettel rendelkező) sztorit ugye még jobban össze kell zsúfolni. Egyébként a manga alkotóinak sincs sok idejük, az író, aki eredetileg rajzolta is a sorozatot, a legutóbb, amikor még olvastam híreket, már a harmadik rajzolót vette fel, hogy hozzák a tempót. Kegyetlenül halad a sorozat, az amcsi honosítók nem is bírják a tempót.

És csakis a Te kedvedért:
Mijaza Naruto?
Most már van ürügyed arra, hogy terjeszd az igét a sorozatot nem ismerőknek (akik szégyelljék magukat ).

Gabe:
Mi a szösz? Pedig reméltem, hogy nem tudod hogy mi az a Naruto, és majd szépen rákérdezel, amit mi kihasználunk arra, hogy most mi oktassunk ki téged  . Nem jött össze, na mindegy  .

Ne örülj, azt rebesgetik, hogy elég keményen cenzúrázva lesz, mert az amcsiknál is vetített verzió kerül a tv-be. Szerencsére hozzá tudok férni a Japán verzióhoz, méghozzá mínőségi magyar felirattal  , én maradok annál. (ilyenkor jön kapóra a UPC-nél esedékes ingyen sávszél emelés  ) A cenzúrán túl a másik érdekes kérdés: vajh itt is úgy járnak-e el, hogy megvesznek 20 részt, amit 50-szer recirkuláltatnak majd, így leredukálva a népes rajongótábort a töredékére, és utána adják-e be a következő 20 részt? Szerintem igen, őket ismerve  .

Ami kissé sokkolt: állítólag egy Naruto rész elkészítésére 1 hete van az alkotóknak  . És itt most az animére gondolok  .

talgaby:
Naruto a Jetixen? Na, ilyenkor sajnálom, hogy nem tudom fogni...  A mangát olvasom viszonylag folyamatosan, az marha jó. És hosszú. Háromszázakárhány rész, és még csak most kezd igazán bonyolódni a sztori...  

++++

Kezd nagyon, nagyon, de nagyon elegem lenni ezekből a kibaszott botokból...

freakdavE:

--- Idézet ---Ezek után kiváncsi vagyok, hogy a Narutot meddig fogja adni a Jetix  . Pár napon belül kezdődik is, és állítólag alapból cenzúrázva fog műsorba kerülni. De mibe fogadjunk, hogy az anime a harmadáig sem fog menni, amikor betiltják?
--- Idézet vége ---

Szerintem a Jetix-hez, meg a Cartoon Netvork-höz nem nyúlnak hozzá. Tudtommal eddig sem tették.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése