HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (18/255) > >>

zoli:
Üdv,bocsi de már megint én ;).Hm úgy látszik Balakinnak IGAZA VAN.Mert ugye pl  Doomsday-nak is van egy csomó klonja :dry: :hehe:.Ugyi van az eredeti a csont kinövéses,{NA erről jutott az eszembe egy jó kis párharc Maró ellen ha már mind ketten csont kinővéses ;) }aztán van olyan klonja akinek fémszerű tüskéi vannak és olyan is aminek  ,o szent ég khm.......Kryptonit kő kinövései vanak :omg:.Most egy kicsit más kissé talán morbid téma-ötlet .Részben saját ,részben idegen vagyis az alkotók rajzairól jutott eszembe.Mert ugyi ott van a Marvelnél két oly történet és szereplő ahol a zombi világban 1.Rozsomák ,2. Deadpool csak egy fej ;D.Egy másik történetben ahol szegény Rozsót Hulk ketté tépi és a lábait el hajítja a Marvelnél. És a DC -nél is van olyan történet ahol {ott Lobo}ahol szintén le vannak tépve a lábai. NA MOST JÖN a részben saját ötlet.A Fantasy íródalomban vannak olyan lények mitom én hogy mik :headscratch:,De nem a szokásos mese és-vagy Fantasy alakok mint pl manó,óriás,törpe,tündér ,stb valami más fajzat  :headscratch:,Hm talán az Orkok vagy Trollok akiknek még pl Rozsomáknál és Deadpoolnál is jobb a REGENÁLODÓ képességük .Mert példul ha levágják a fejüket,vagy pl a kezüket .Nem csak hogy vissza nő a levágott végtag,hanem.......a levágott részből is kifejlődik egy újabb egyed. Na akkor ez milyen jó jönne pl Rozsomáknak {vagy Deadpoolnak} ahányszor széttépnék őket ,vagy lefejeznék,levágnák egy-egy testrészét. Minden darabból kifejlödhetne egy-egy Rozsómák vagy Deadpool egyed :hehe:

zoli:
Üdv,Na már megint itt vagyok bocs, khm..izé....egy újabb örült régebbi ötletemet szeretném emliteni.Talán tényleg lehetne egy Krosszover  oldal,és -vagy rovat ;) :badteeth:. ahol{persze ha van ilyen} belehetne mutatni pl egy jó kis pl Deadpool vs Lobo, Deadpool vs Spawn .Spawn vs Lobo össze csapást. stb :worship:

zoli:
Kősz :worship:

Balakin:
És a DC olvasók nem unják ugyan ezt?
Én már megszoktam, nem akadok fenn ezeken valamiért, meg kicsit megnyugtató is. Ha már repülnek meg minden mást tudnak, akkor ezt miért is ne? Aki meg unja annak ott a sok más kiadó, vannak máshol is remek szuperhős címek.

zoli:
Üdv, jé ..azóta  nem is járt itt ,csak én.HM HÁT akkor tényleg igazad volt  ;),mert lehet hogy majd az idén is Augusztusban  mint tavaly.Amikor olyan meleg volt {sajnos szó szerit mint pl egy pékségben főszezonban vagy egy öntödében } Akkor sajnos még 5 percre sem lehetett kimenni mert ,a forróság miatt vissza kellett hogy a fene lakásba ,olyan hőség volt ;).Na  most pedig a KÉRDÉS, nem unják-e Marvel olvasók hogy ...1 Ott már szinte mindenkinek VAN egy KLONJA. :hehe:2, Hogy mindig vissza esz a fene a halálból valakit ,vagyis többször IS :dry:meghal ,.......Aztán ....FELTÁMAD :rolleyes:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése