HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
talgaby:
--- Idézet ---nameg ahelyett hogy mast hibaztat az ember, inkabb a problema megoldasan dolgozzon
--- Idézet vége ---
Ebben egyetértek, de ha megmondod nekem, hogy mit tehettem volna egy nem működő internet-kapcsolattal egy lejárt mobil és egy szintén nem működő vezetékes telefon (ugyanaz a szolgáltató, ugyanazon a szálon, természetesen így ugyanúgy nem elérhető...) mellett, azt megköszönném.
--- Idézet --- ennek lefobb bizonyiteka talan az, hogy meg eletben vagy
--- Idézet vége ---
Én meg azt hittem azért, mert csak két ember ismeri a lakcímemet és csak egyetlen vki van a képregényes undergroundból, aki látott élőben is...
Zerit:
ez csak attol fugg, hogy mennyire hagyod magad kiszolgalni es ezaltal kiszolgaltotta valni... nameg ahelyett hogy mast hibaztat az ember, inkabb a problema megoldasan dolgozzon
--- Idézet ---Nem tudom. Lehet. Vannak? d.gif
--- Idézet vége ---
ennek lefobb bizonyiteka talan az, hogy meg eletben vagy
talgaby:
Nos, lehet hogy jobban tűrtem volna, ha nem ringat hamis biztonságérzetbe egy kétperces feléledés-félével, ami alatt elküldtem volna két állásjelentkezést is, amit így csekély 10 órával kellett elhalasztanom... meg mondjuk neeeeem nagyon komálom, ha nem tudom elérni a sztaki szótárat, amikor jó volna...
--- Idézet ---attol meg lehetnek nekem is erzeseim, nem igaz?
--- Idézet vége ---
Nem tudom. Lehet. Vannak?
Zerit:
attol meg lehetnek nekem is erzeseim, nem igaz?
a kellos kozepebe bele
---
csak annyit fuznek hozza, hogy az emberfianak a megprobaltatasok kozepette is legyen mar tartasa... es ez helytol/helyzettol stb. fuggetlenul
talgaby:
Nem a Balkánon vagyunk háborúban vagy egy energiaválság közepén, bocs. Vmikor meg a szén volt nagy hiánycikk, de az akkor volt, most meg most van elvileg a kicseszett Európa kellős közepén.
És igen, az aztán tényleg idegesítő lehetett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése