és csak egyetlen vki van a képregényes undergroundból, aki látott élőben is...
Akkor ezek szerint zombi vagy??
Akkor én is bosszúskodom egy kicsit. Tegnap volt a vizsgáim első felvonása. 10 órakor neki kezdtünk az írásbelinek, amit délig le is tudtunk, utánna meg várni kellett két órát, hogy kijavítsák, mert csak az mehetett a gyakorlati vizsgára, akinek sikerült az írásbeli. Eddig minden rendben is volt. A vizsgaelnök kb egy óráig be sem jött, így az írásbeli igazán senkinek nem jelentett gondott, csak miután bejött nekiállt szarakodni a hülye nő, hogy nincs ott az egyik bizottsági tag, így nem tud a bizottság a vizsga előtt egy órával megbeszélést tartani és így nem engedélyezi a gyakorlati vizsgát. Így úgy döntött, hogy azt elnapolja. Persze arra nem gondolt ő sem, hogy a vizsga nem délután kettőkor kezdődött, hanem 10 órakor. Kérdem én, akkor miért nem volt ott már kilenc órakor értekezletet tartani?? Meg ha csak ilyen későn volt pofája befáradni, miért csak délután háromra tudta kitalálni, hogy nem engedélyezi a vizsga folytatását? Mert ha ezt tudom, akkor nem rohadok a napon három órát a legnagyobb melegben, öltönyben. Persze kiderült, hogy az iskola tizenegynéhány éves fennállása óta nem fordult elő ilyen, hogy abba kötött volna bele a vizsgaelnök, hogy nincs ott az egyik bizottsági tag. Így most szerdán úgy kell mennem vizsgázni, hogy reggel 8-tól gyakorlati vizsga, utánna pedig szóbeli. Tehát kb este hatig ott leszek, és utánna még a jó budapesti csúcsban kocsikázhatok haza.