HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Gabe:
Hát igen, a PaintShop pro, - az egyetlen olyan (általam) ismert képszerkesztő, amit egy napon említhetünk a Photoshoppal - telepítője 100egynéhány mega, PS majdnem 400... bár a PS jobb, de egyáltalán nem tudd annyival többet, ami indokolja a plusz 300 megát. Nembeszélve arról, ha az ember elkezd plugineket meg egyéb okosságokat is telepíteni... Ja és ez sem a gyorsaságáról ismert. Na és ott a Gimp is (jó, ez már nem olyan komoly mint a két másik) az is igencsak sokat tud, de a telepítője 40 mega körül van. De a PhotoShop legalább kívállóan használható, szemben a readerrel.
Ez a Foxit reader viszont nem rossz, az egész pár mega, minimálisan terheli a rendszert és simán lehet belőle portable verziót csinálni. Szolgáltatásokban kb. ugyanazt tudja mint a sima Adobe reader, sőt...
talgaby:
De nézd a jó oldalát: felrak ugyan 700 megát, de cserébe legalább lassú és csak maximum óránként fagy. Máris szinte mindenben veri ezáltal a szűz Windows-okat.
Sepi:
--- Idézetet írta: Gabe ---Szerk.: na jó, ez egy kicsit csúnya lett, adtam is magamnak egy kis figyelmeztetést...
--- Idézet vége ---
Miért? Ez a topik erre van. Amúgy tényleg elég gázak az Adobe programok. Én a Reader pro 7-es verziójával szívtam egy darabig, amíg le nem gyalultam a gépről. Főleg azt bírom, hogy egy ennyire egyszerű progi mi a francnak pakol fel több, mint 700 megát a gépre.
Gabe:
Ma megvolt a napja, hogy a Retek Adobe Reader nevezetű általános géplassító csomagot (másodállásban bughalmaz) progit kibasztam a gépből Helyette mától Foxit readert használok, a mo**os kics***tt ri**c annyukat.
Amúgy sem valami jól programozottak az adobe cuccok*, de ez tényleg ritka gagyi lett (8-as verzió). Innen is szeretném köszönteni a programozóit, akiknek oly sok rendszerújraindítást köszönhetek Remélem anyukáik a februári hideg éjszakákon nem fáznak kint a sarkon, miközben némi pluszbevétel reményében szolgálják ki a kamionosokat...
*Na jó, a PhotoShop kivétel, bár...
Szerk.: na jó, ez egy kicsit csúnya lett, adtam is magamnak egy kis figyelmeztetést...
Genál:
picsába...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése