HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (155/255) > >>

exactlee:
Vazze, ti többet fizettek mint én.
Mindezt úgy, hogy én előző félévben kemény 10 kreditet produkáltam.

talgaby:
Én meg a különböző ilyen-olyan kitalált díjaiknak, határidős baromságainknak és egyebeiknek hála lenulláztam a 40e-s kis aranyosukkal a bankszámlámat. Mondjuk kétségtelen, hogy a Műegyetem nem is szokott annyira panaszkodni a pénzhiány miatt...

Schmatzy:
Szeretnék gratulálni Molnár Karcsika kinevezéséhez! Igazán! Engem nem zavar, hogy belép a kormányba, csak végre húzna már el a Műegyetemről, de baszottgyorsan! Aztán majd meglátjuk, Péczelivel mire jutunk (remélem, eltörli a kreditenként 1200Ft-ot, mert idén is 27e-t fizettem a drága Egyetemnek, Karcsikának hála, hogy a rüh állna belé).

A mára rendelt Műegyetemes panaszkodásunkat hallották, haladjanak tovább kérem, nincs itt semmi olvasnivaló!

Nitro:
Olyan sokból tart (ctrl+) home-ot nyomni? Én inkább ezt nyomnám, minthogy a gépemen legyen egy sokszáz megás program, ami egyebet sem tud, mint pdf-et olvasni.
Egyébként nem lehet, hogy azért ilyen nagy, mert van benne valami Easter Egg? Repülőszimulátor, aknakereső, oprendszer, vagy ilyesmi?

Schmatzy:
Nekem csak egy bajom van a Foxittal: hogy kilépéskor megjegyzi, hogy hol hagytam abba az olvasást, és a következő indításkor odalapoz. Ne! Én nem akarok odalapozni, ázz! És ráadásul ki sem lehet kapcsolni ezt a funkciót...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése