HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Sepi:
Azt én sem vitatom, hogy a Horvátok megérdemelten nyertek, de a végén már nem tetszett a játékuk.
elwood:
--- Idézetet írta: Sepi ---Teljesen igazad van, felesleges volt lapokkal megszórni a játékosokat, főleg, hogy egyértelműen látszott, hogy a Horvátok csak az időt akarták húzni minden megmozdulásukkal. Egy-egy előadásért már Oscart is kaphattak volna.
--- Idézet vége ---
Erre csak azt tudom mondani, amit Gundel Takács egy reklamálás kapcsán. Az első 86 percben lehetett volna gólt lőni. Ez van. Semmi bajom a németekkel, de nem voltak jobbak, megérdemelték, hogy kikaptak, mert semmilyen szabály nem tiltja, hogy a horvátok törjék a játékot, ha nekik úgy jó. A piros lap pedig szerintem pont jogos volt, a másik két sárgáért meg a két kolléga direkt ment oda.
Predash:
Viszont ez az osztrák lengyel meccs baromi izgalmas! És még alig kezdődött el.
Sepi:
Teljesen igazad van, felesleges volt lapokkal megszórni a játékosokat, főleg, hogy egyértelműen látszott, hogy a Horvátok csak az időt akarták húzni minden megmozdulásukkal. Egy-egy előadásért már Oscart is kaphattak volna.
Schmatzy:
Azért szeretném tisztelettel elküldeni a belga bírót a jópicsába! Hogy lehet így megakasztani és szétfújni egy hajtós meccs végét?! Nem csoda, ha a két csapat hirtelen a másik testi épségével kezd el foglalkozni, nem a labdával.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése