HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
dr samson:
Heh...velem a drága T-online két éve nyáron csinálta azt, hogy kb. 2 hétig folymatosan ADSL karbantartás volt... De persze csak errgel 8-tól olyan este 10-ig. Csak amikor netezne az ember...
Sepi:
Szivesen. Már nagy gyakorlatom van modemresetben és az ügyfélszolgálat leteremtésében.
Galamb:
--- Idézet ---Hátul kell lennie egy kis lyuknak, egy vékony csavarhúzóval vagy egy fogpiszkálóval benyomva kell tartani 15 másodpercig
--- Idézet vége ---
Na ezért tartok én az íróasztalomon régóta egy kifogyott tollat.
Azt viszont nem is tudtam, hogy reset után érdemes kihúzni. Kösz Sepi.
Sepi:
Azért kell resetelni is. Hátul kell lennie egy kis lyuknak, egy vékony csavarhúzóval vagy egy fogpiszkálóval benyomva kell tartani 15 másodpercig (kb ennyi idő után alszanak el a lámpák a modemen), ha ez megtörtént, akkor kell kihúzni, vársz újabb 15 másodpercet, visszadugod, és elvileg onnantól már működnie kell rendesen. (Persze csak abban az esetben, ha nem magában a hálózatban van gond).
talgaby:
Ügyfélszolgálat szarik a fejemre (a legminimálsabb előfizetés van itthon), a modemmel játszadozok ilyenkor én is. Az a baj, hogy a modem kihúzása csak látványos szakadás esetén jó, de ennél a 10% alá levitt csigatempónál már nem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése