HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (148/255) > >>

Schmatzy:
Bazmeg, Schmatzy, két nap kell neked ahhoz, hogy felfogd, hogyha egy fájl read-only, akkor azt még a uTorrent se tudja írni?!

Két napja folyamatosan dobja ki az Error: Access Denied-ot, és csak ma jutottam el odáig, hogy elolvassam a FAQ ide vonatkozó részét, amelyből természetesen a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb, ennél fogva a legkevésbé nyilvánvaló megoldás vonatkozott rám.

talgaby:
Hat, mert utána a fórumba én is bedobtam az enyémet.

dr samson:
Ha már az internetre kitomboltuk magunkat, akkor hadd szidjam már egy kicsit azt a hülye köcsögöt, aki kitalálta az egész PEPSZI-t (Pedagógia-pszichológia komplex szigorlat). Hogy száradna le a keze lába és édesanyja hajszárítójával játszon a fürdőkádban...  Egész nap ezzel a szarral szopok, mert holnap vizsgázok belőle...  

--- Idézet ---lemaradtam az 1 órás honosító versenyről miatta
--- Idézet vége ---

Ha már emlegetted. Megnéztem és tök érdekes volt, hogy egy viszonylag egyszerű szöveget az 5 versenyző 5 féle képpen tudott fordítani...

horjb:
Velem is ez volt, vagy 2 hétig nem tudtam csatlakozni a netre, vagy ha tudtam aakor is csak 5 percre. Utána felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták 48 óra alatt meg tudják oldalni. Aztán jött még 2 hét net nélkül... Azóta már eltelt egy hónap és a UPC táborát erősítem...

talgaby:
Ó, hogy szeretem ezt a szolgáltatót... lemaradtam az 1 órás honosító versenyről miatta... ó, hogy én hogy szeretném őket... áh...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése