HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (140/255) > >>

Predash:
Nem címfelirat volt, csak hatalmas rózsaszín belógó téglalapok.( Egyébként ezek hogy kerülnek a scancre? Vagy így adják ki? Vagy mi? Eléggé idegesítő, eddig kisebb téglalpok voltak, és leglaább zöldek.  )
Egyébként pont úgy történt, ahogy talgaby mondta.

talgaby:
Figyelmetlenség. Ha nekem is ott van 2-3 mintaoldal megnyitva a betűtípusok és címfeliratok miatt, én is néha reflexből a "Nem"-re kattintok, mert a mintákat nem akarom megváltoztatni. Címfeliratoknál viszont rászoktam, hogy párműveletenként, vagy párpercenként rámentsek.

Galamb:
hát nem értek a fs-hez de én már word dokumentumal jártam így, lehet Predash  fáradt volt.

Sepi:
Hát ezt hogy sikerült összehoznod? Pedig ha be akarod zárni még meg is kérdezi, hogy nem akarod-e menteni. Ezért kell mindig menet közben is menteni. Én jártam már úgy, hogy egy borítóretusnál ment el az áram, és vele együtt az egész munkám.

Galamb:
Hsssz, az gáz, át tudom érzeni.
 Akkor lehet káromkodni, ha asszonynak délután küldtem sms-t, és nem ír még most se vissza?
Avagy melyik képregénybe hangzott el valmi ilyesmi, hogy "még jó hogy nem vagyok féltékeny típus, ha az lennék, most idegeskedhetnék" (a helyes válaszadók max tapasztalatot nyerhetnek )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése