HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
dr samson:
Ja, nem is mondtam: 3-as lett az Összehasonlító élettan zh! És, hogy ennek miért örülök ennyire? Nos, mert tavaly ezzel a tárgyal megfelezték az évfolyamot (köztük engem is), és most is már az első zh-nál legalább 50 embernek egyes lett a 100 valahányból. Ez csak azért ciki, mert ez volt a legkönnyebb zh a 3-ból, és aki csak egyet is elront, annak félév végén az összeset újra kell írnia. Mellesleg pedig, akinek a 3 zh átlaga 3-as, vagy annál jobb, annak nem kell vizsgáznia, hanem elfogadhatja a jegyet, ami azért sem elhanyagolható szempont, mert a vizsgán szerepel a vese élettana is a tananyagban, ami viszont a zh-kban nem.
drbob:
én is EDS
zozi: lényegtelen hogy minek nevezzük, amikor én tanultam anno(nem túl rég, de nem a közelmúltban), akkor még pszeudonyelveknek hívták az ehhez hasonló félig real, félig programnyelveket...szóval ebbe ne menjünk bele
hogy mire használjuk, csak nagy vonalakban, mert mégsem közinfó: promóciós kampányok beállítása pl. (végülis egy speckó nagygépes hálózaton egy telnet-szerű kliensen keresztül állítjuk be ezeketa promotion plannek nevezett dolgokat, és ezt egy GM*DRIVe nevű dologban kell leprogramoznunk)
zozi56:
--- Idézetet írta: drbob ---pszeudonyelvenprogramozós
--- Idézet vége ---
Nem pszeudonyelv, pszeudokód. És konkrétan mire használjátok?
Nitro:
EDS-nél, (ami ugye most már HP) messaginget és Miskolcon.
Galamb:
--- Idézetet írta: dr samson ---Én bizony már túl vagyok a zh-n! (tapsvihar) és most lesz egy nyugodt hetem is...
--- Idézet vége ---
Gratula Doktor Úr!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése