HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Sepi:
A közvetítés gondolom főleg attól is függ, hogy hogyan kötötték meg a szerződéseiket a TV-adók és meddig. Mert ha még évekig el vannak kötelezve, akkor muszáj nekik leadni.
Azt olvastam ma, hogy Olaszországban tartottak egy közvéleménykutatást, és abban az derült ki, hogy a nézők 91%-a az új szériát nézné. Szóval azt hiszem ebből látszik, hogy nagyon sokakat nem érdekelne a nagyok nélküli F1.
Galamb:
Én azon filoztam, hogy egyáltalán lennének -e olyan nagy, nem kábeles tv-csatornák, akiket így is érdekelne a hiányos forma1? Meg mondjuk mennyivel csökkene a versenyekre kimenő nézők száma? Szerintem a nagy csapatoknélkül a kutyát sem érdekelné. Mosley bratyó meg nem csak egy fasz, de most úgy látszik hülye is. (Bár az tény, hogy a nagy csapatok-konkrétan a Mclaren meg a Ferrari- most sehol sincsenek, szóval nem minden a lóvé)
talgaby:
Hmpf, szerintem nincs senki, aki azt hinné, bármilyen érdemi dolog történhet majd holnap. Valószínűleg lesz valami gyors kompromisszum a jelentkezési határidő előtt, aztán jön majd a nagy kampány Mosley ellen megint.
Sepi:
Mosley indokai ennél sokkal egyszerűbbek. Egyszerűen csak bosszút akar állni a csapatokon. Évek óta el akarják már távolítani az FIA éléről, de eddig mindig ügyesen hárította ezeket a próbálkozásokat. Aztán volt az a híres tavalyi fiaskó, és akkor is sok csapatvezető a fejét követelte. Ez biztos megmaradt benne, és most ezek az új szabályváltozások kitünő terepet biztosítottak neki, hogy visszavágjon a csapatoknak, és ráadásul úgy, hogy egy jó ideig befogja a szájukat. Ezért is ragaszkodik minden áron a feltétel nélküli nevezéshez. Csak nagyon úgy tűnik, hogy most ez a próbálkozása visszafelé sül el. Bár nem hiszem, hogy a holnapi FIA ülésen eltávolítanák őt a helyéről, de lehet, hogy komolyan vissza kell venni az elképzeléseiből.
talgaby:
Bernie eddig tisztán milliárdokat keresett (euróban, hogy az ingatag dollárt most kihagyjuk a képből) a Forma-1-en. Nála annyi a becsülendő, hogy lassan 80 évesen is aktívan ügyködik, és akárhogy nézzük, csak ő volt az, aki a világ legnézettebb technikai sportját csinálta belőle.
Megy egy nagy cirkuszt is, de ez a része nekem még mindig elfogadhatóbb, mint az, amikor a sportbulvárban másról se olvasok, hogy melyik focista melyik modellel kefélt melyik LV-i hotelben. Legalább F1-ben nincs ennyi bulvár, inkább szól a sportról ez a része is. (Többnyire... Raikönnen azért ha belendül, ellát mindenkit másfajtával is. )
Mosley viszont már lassan ét éve kezd kifejezetten irritálni. Nem szeretem, amikor balhé van, mert kezd látszani a futamok színvonalán is, hogy politikai harc folyik, de azért az már nevetséges, hogy egy teljeskörű lázadás kell hozzá a csapatok részéről, hogy legalább az F1 lényegi részét meg tudják óvni a sorozat szervezőitől. Azt meg akkor sem értem, hogy abban a szériában, ami mindig is a drága fejlesztésekről és az autóipar csúcsfejlesztéseinek kipróbálásáról szól (teljesítmény részben... strapabírásra ott a WRC), honnan jutott eszébe, hogylimitálja az évenkénti előrehaladást. Inkább azt ötlötte volna ki, hogy évente legalább x millió eurót kellene szépen mindenkinek költenie biztonsági újításokra, annak lenne értelme.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése