HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
talgaby:
A nagypofájú Alonso, Massa csak valami ismeretlen álomvilágban él, amiben ő jó versenyző. Néha felébred, akkor pityereg egy kicsit, majd visszamegy a saját rózsaszín ködöcskéjébe. De valami lehet abban a brazil légkörben, mert Barichello is többnyire másra se képes, csak sír, hogy mindig a csapattársát favorizálják, aztán meg ezt bizonyítandó a mezőny leglassabb kocsija mögött tötymörög körökig, hogy aztán lebontsa a kocsiját később.
Hamilton simán fiatal és túl hamar lett sikeres. Ez gyakorlatilag Kubicán kívül az összes fiatalabb, és egy időben nagyon meglóduló pilótánál így volt, csak ő egyedül nyert is vb-t közülük.
Raikönnen meg szerintem továbbra is leszarja az egészet, ő beül a kocsiba, versenyez, jól elvan.
A kilencvenes évek elejét gondolom inkább arányokra gondolják, nem konkrét pénzösszegre (az már akkor alacsonyabb lenne a FIa általi határnál). Bár ez se lenne akkora drasztikus visszaesés, akkor is költöttek azért rendesen.
És yeah, csak sikerült nagy nehezen eltávolítani Mosleyt! Szinte már várom, mikor jön a hír, hogy a NASCAR versenyigazgatóságába igazol, hisz az volt amúgy is a régi nagy álma...
Farek:
Eh, ettől tartottam. Örültem volna, ha lesznek olyan tökösek, hogy tényleg faképnél hagyják az egész bagázs és megcsinálják a sajátjukat...
De azért az, hogy a '90-es évek eleji szintre vinni a költségeket... a technikát nem akarják? Meg a biztonságot? Meg az infláció az lófasz? Eh, barmok ezek.
JJ: oké, azt hiszem, már értem. Kimiről még annyit, hogy ő soha nem rejtette véka alá, még le is nyilatkozta, hogy ő ebből az egész száguldó cirkusz dologból egy dolgot szeret igazán: a száguldást. Ő versenyezni szeret és semmi mást. De az egész hercehurca, felhajtás, cirkusz, ami körülötte megy, az őt mindig is végtelenül taszította.
Jolly Jack:
Farek, épp azért került zárójelbe az az egy iszákos. Kimivel csupán annyi problémám van, hogy amióta 2007-ben hajrázott egy nagyot, és megnyerte a világbajnokságot, azóta beszürkült a mezőnybe. Pedig pokolian gyors pilóta (volt?). Mivel Schumi és Mika már visszavonult, a duzzogó és nagypofájú jelzőt az általad írt két névre értettem, de időnként Alonso-ra is igaz ez.
"Az egyezségnek az már bizonyosan része, hogy Mosley nem jelölteti magát újra az FIA elnöki pozíciójáért az év végi választáson" - kibújt a szög a zsákból...
Schmatzy:
Valószínűleg sehogy. Megyegyezett az FIA és a FOTA: nincs szakadás, Mosley távozik. Arra azért kíváncsi leszek, hogy nem találnak-e ki valami újabb indokot év végéig.
Farek:
Azért szerintem Raikkonent nem hallottam máég nagyképűen nyilatkozni, és különösebben duzzogni sem. Esetleg megmondja a véleményét, ha már nagyon tele van a töke (de jóval később, mint a többiek, ilyen a finn hidegvér), a kisebb gondokra meg felhajt egy-két (üveg) vodkát, aztán csókolom...
És azért Schumi vagy Hakkinen még messze nem ilyen hisztispicsa pilóták voltak, mint pl. Massa vagy Hamilton.
Azért az a finn verseny elég érdekes ötlet. Bár érthető, ott biztos szeretik ezt pilótáik miatt, de hogy kell elképzelni? Szöges gumi, bundadzseki?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése