HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Predash:
Aki esetelg már szedett szét (vagy ütött szét) slim vagy laptop billentyűzeten ENTER gombot, az legyen szíves, pár percen belül írja meg, hogy hogy a jó *** ** * ****** * ***** **** * * ***** ** ***** ** * ******-ba kell visszarakni, mert azt hiszem, felkötöm magam.
Serk.: Háromnegyedóra bomb-squadokat megszégyenítő mikroszkópikus műszerészkedés után SIKERÜLT visszaraknom azt a T3l!ß3ß@570TT ENTER-t.
Executor:
--- Idézetet írta: Sepi ---Az avatart a vezérlőpult -> avatar beállításoknál tudod beállítani. Az hogy szöveg legyen az üzeneteid alján, mint ahogy nekem is, az szintén a vezérlőpult -> aláírás szerkesztésénél tudod megadni. Ha képet akarsz, akkor így kell kinéznie:
(img)a kép linkje(/img)
Csak a zárójelek helyett a négyzetes zárójelet használd.
--- Idézet vége ---
- Köszi, alkalmazva!
Sepi:
Az avatart a vezérlőpult -> avatar beállításoknál tudod beállítani. Az hogy szöveg legyen az üzeneteid alján, mint ahogy nekem is, az szintén a vezérlőpult -> aláírás szerkesztésénél tudod megadni. Ha képet akarsz, akkor így kell kinéznie:
(img)a kép linkje(/img)
Csak a zárójelek helyett a négyzetes zárójelet használd.
Executor:
hi!
Nemrég tettem fel a profilomhoz avatart és az üzeneteim után mindig megjelenítendő szöveget ( azt hiszem, "megjegyzés", vagy milyen néven fut e fórum keretein belül)
- Kérdés: Ha már e frissítés után írtam a Fórumba, akkor miért nem jelennek meg a fent említett frissítések?
- Kérdés2: Hogyan lehet képet elhelyezni "az üzeneteim után mindig megjelenítendő szöveg" helyett, [img]-k közé téve a kép linkjét?
Sepi:
--- Idézetet írta: talgaby ---És yeah, csak sikerült nagy nehezen eltávolítani Mosleyt! Szinte már várom, mikor jön a hír, hogy a NASCAR versenyigazgatóságába igazol, hisz az volt amúgy is a régi nagy álma...
--- Idézet vége ---
Szegény Montoya. De fog neki örülni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése