HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (112/255) > >>

dr samson:
Ott dögöljön meg a Marvel, ahol van, hogy az újraindított The Incredible Hulk első 5 sztorijából csak premier HC-t hoznak ki februárban és azt is 20 dollárért! Száradjon le a keze az összes mocskos, pénzéhes dögnek!

Galamb:
Ezúton szeretném megkérni a Samsung 940N gyártóit, hogy legyenek szívesek bekapni az összes faszt amit a környéken találnak!!!!!! Köszönöm!
Ugyanis, kb egy hónapja hoztam haza a szervízból (3 hét várakozás után), és megint ugyanúgy elment a kép.
(Még jó, hogy itt maradt egy Sampo márkájú kis aranyos crt amit múltkor kölcsönkaptam.)

Farek:
Menjünk át a csevej-csenölbe, oké?

Amondin:
Még szép hogy néztem a 49ers az egyik kedvenc csapatom tényleg elég gyenge meccs volt de az az 5 interceptionért megérte és remélem most már végre visszarakják Hillt irányítónak mert ez 49ers offense nem lesz valami sikeres ha így folytatják.

Farek:

--- Idézetet írta: Amondin ---Aztán ott van a Bears vs 49ers meccs ahol alaposan adtak a Bears irányítónak és még sorolhatnám.
--- Idézet vége ---
Nézted te is? alapvetően elég gyenge meccs volt szerintem, illetve keményen védekeztek a fiúk, de amit Cutlerre rátettek...  Kemény volt. 5 Interception... brutál.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése