HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (111/255) > >>

talgaby:
DC nem ad ki mindenből hc-t, szerintem ne is várd nagyon.
Hulkból meg reménykedj. A Herket a sajtó nagyon felkapta, azért erőltették aztán könyvben is (azt hiszem, nem is rosszul, bár ezt most így hirtelen alátámasztani nem tudom), ha a mostani Incredible Hulkot is, akkor még lehet remény. Meg amúgy is már csak az ilyen vastag keményfedeleseknél lehet reménykedni egy értelmes árban arányaiban nézve.

dr samson:
Hát kezdek erre én is rájönni...mondjuk az hétszenség, hogy a premier HC-t nem veszem meg, inkább megvárom, amíg kijön a 12 részes HC, bár előtte még be kéne szerezni az első nagy HC-t a Herkiből, és a Hulk v4-ből is...  Viszont a szemét DC meg a Red Robinból nem akar úgy tűnik HC-t kiadni, én eddig csak tpb-t láttam, azt is valamikor a tavaszra betervezve...

talgaby:
Az egy elég felfuttatott és jó sztori, az Inc. Hulk egyszerűen csak az egyik ongoing a rengeteg közül.
Amúgy ami premiere hc-ban jön ki, ott alacsony az esélye a tpb-nek, és ha lesz is, az legalább háromnegyed év, ha marad az eddigi kiadási stratégiájuk.
A másik lehetőség, hogy egy legalább 12 füzetes hc-ban nyimják újra. Sajna a Marvelnél a saját káromon tanultam meg, hogy piszkosul türelmesnek kell lenni a könyvvásárlással, mert nagyon szívatósan jelentetnek meg dolgokat. Akkor jár a legjobban az ember, ha valmi rögtön sima hc-ban jelenik meg. (X-Men rajongóknak ezért jobb, ott többnyire ezt az utat követik.)

dr samson:
Tudom, de mint te is mondtam, azt csak jóval később fogják kihozni...  Vááááááá, de haragszom most a Marvelra. Bezzeg a szaros Old Man Logant ki tudták adni normál HC-ben...

Sepi:
Várjál még, később kihozhatják TPB-ben is. Először a Planet Hulk is csak HC-ben jelent meg, és csak hónapokkal később adták ki TPB-ben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése