HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Predash:
Egy életre hagyjon engem békén mindenki a büdös rohadt művtöri minden egyes elbaszott ágával. :m-ghost-rider: :m-ghost-rider: A gótikától már kifolyik a szemem.
Galamb:
A kurva életbe, a geci monitorom már megint nem jó, pedig ma hoztam haza a szervízből. :violent: És már másodszor javították ugyanezzel a hibával. Nem értem, nem értem áááááááááá
U.i.: Létezik, hogy a videókártyám tönkreteszi a monitorom? Vagy mi a szar lehet?
Nitro:
Hát akkor egészségedre. :)
Schmatzy:
Azt. A. Kurva!
Ezért kapsz tőlem négy karmát, meg legalább két sört, ha valaha összefutunk az életben! Köszi!
Magyarán: amikor linkelted, nem néztem rá az oldalra, hanem amikor láttam, hogy PDFCreator, akkor élből benyomtam, hogy nemtudja. De itt leírják, hogy hogyan kell. Vagyis eddig én nem tudtam, de mostmár tudom. Így jár az, aki hülye... :badteeth:
And rejoice, for this is my 1000th post! Sose gondoltam volna, hogy az ezredik hozzászólásom a Zsák fórumán pont kurvaanyázós lesz. Nincsenek véletlenek. :badteeth: :badteeth:
Nitro:
Akkor amit a linkelt oldalon írnak, nem igaz? Ha nem igaz, minek írják? :headscratch:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése