HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (2/255) > >>

KiD:
Jó állapotban voltak, nagyjából a magyar sorozat után. Nem az ár zavart, bár nem olcsó, még csak az sem zavart volna, ha azt mondja, sorry, fix áraim vannak, nem engedek. De eljátszani, hogy adok engedményt, miközben nem adok, az bosszantó, nem szeretem, ha hülyének néznek. Ha meg tényleg véletlenül pakol olyan tasakba, amin van ár, és ráadásul rossz ár, akkor meg balfék. De az első verziót tartom valószínűbbnek.

Amúgy az egyik oka, amiért nem szeretem már annyira a börzéket, hogy vannak arcok kint, akiknek a fixa ideájuk szerintem, hogy ezen fognak meggazdagodni.

talgaby:
Eléggé réginek és jó állapotúnak kellett ahhoz lenniük, hogy egy füzet darabja 2500-5000 között legyen. Köteteket árulunk általában annyiért.

KiD:
Mai börzés történet. Tudni kell, hogy amúgy sem szeretem a börzéket a sok ember és a legtöbb árus miatt, de azért mindig vannak normálisak is, úgyhogy ki szoktam nézni ezekre időnként.

Találtam pár régebbi amcsi X-Men képregényt, egymás utána számok, kinéztem 6 darabot, gondoltam, megkérdezem, elviszem egyben, tud-e adni valami kedvezményt.

Az egyikre 5000 Ft volt írva, a másikra 2500, a harmadikra 2100, a negyedikre 2000, az ötödikre 1800, a hatodikon nem volt ár, de ugyanolyan minőségű volt, mint a többi. Azt mondja, megnézi mit tehet, megnézi az árukat a neten. Szöszöl kicsit a mobiljával, mondja, hogy az 5000-esre nem tud engedményt adni, de a többi 2500-ba kerül, odaadja őket 2000-ért.

Mondom magamban, nem jön ki a matek, felhívom a figyelmét rá, hogy mi van ráírva a tasakokra, mondja, hogy az nem jó ár, az a jó ár, amit most megnézett.

Na most két eset van. Vagy tényleg azt gondolta, hogy jó fej lesz és ad 500 Ft kedvezményt számonkét  - ami teljesen rendben is lett volna -, csak hát hogy veszi ki magát, hogy nézel egy képregényt, amire rá van írva, hogy 2000 és valaki közli, hogy az 2500, de ha több másikkal viszem, 2000-ért odaadja...? A másik verzió, hogy eleve simlizni akart. Utóbbit mondjuk alátámasztja kissé, hogy amikor mondom neki, hogy van itt hat egymás utáni újság, szeretném megkérdezni, tud-e rájuk engedményt adni, az volt az első reakciója, hogy "Hat egymás utáni szám? Akkor drágábban kellene adnom őket, nem?". Nagy poén.

Vettem máshol mást.

Intruder:

--- Idézetet írta: turkia - 2021. Október 06., 12:20:33 ---Sittnagyúr, én csak most kattintottam ide.  ;D Ez olyan, mint Pesten láttam egy fodrászüzlet felett, hogy Tincshangulat.  :D

--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol:

turkia:
Sittnagyúr, én csak most kattintottam ide.  ;D Ez olyan, mint Pesten láttam egy fodrászüzlet felett, hogy Tincshangulat.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése