HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (97/255) > >>

Lifehunter:
szerintem váltsunk témát és kifikázza ennyire a kommentjeimet? és miért csak -karmát kapok.:(

keildavid:
Egyetértek Farekkal és Amondinnal.
Nekem is kezdetben először macerás volt a helyzet, hogy néha vannak helyesírási hibák a hozzászólásaimba. Meg eleinte már egyszer mondtam, hogy igazság szerint nem akartam fórumozni, de aztán végül mégis megtettem. Néha azóta is előfordulhatnak helyesírási hibák. Ez előfordulhat bárkivel.
És igen. Én is értem, hogy vannak bizonyos szabályok, amiket már Farek is mondott.

Amondin:
Teljes mértékben egyetértek Farekkal.
Az elmegy, hogy néhány helyen csinálsz egy pár helyesírási hibát, de azért ne mindenüt. A vesszőknek pedig bármennyire is utálom őket, de nagyon fontos szerepük van. Néhányszor miután átolvasom újra a hozzászólásaimat észreveszem, hogy kimaradt egy-két vessző, és teljesen máshogy lehetne értelmezni, mint ahogy gondoltam. Ha még ki tudom javítani a mondatot, akkor kijavítom, ha meg nem, hát akkor bízok benne, hogy nem értelmezitek félre. Viszont részemről még mindig jobb, ha tele van egy üzenet helyesírási hibákkal, mint ha tele lenne rövidítésekkel, olyan rövidítésekkel, mint amit már írtam. 

Farek:
Szép dolog a szabad akarat, de azért, mint mindenhol, itt is vannak bizonyos szabályok. Pl. ha az ember azt akarja, hogy el tudják olvasni az üzenetét, akkor nem árt, ha megpróbál helyesen írni, még a saját normái szerint is, mert egy idő után a többiek automatikusan át fogják ugrani az üzenetét, mondván "eh, nincs nekem türelmem dekódolni ezt." A fórum nem chat, ide az emberek többsége nem barchobázni jár ;) A lelkesedés nagyon dicséretes, és távol álljon tőlem, hogy elriasszak bármilyen most csatlakozott új felhasználót, de azért vannak olyan fórumos illem(pláne helyesírási :) )szabályok, amiket ildomos betartani.

Lifehunter:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Február 26., 22:32:17 ---Inkább főiskolai... ahogy néha elnézek egyes hozzászólásokat (itt és másutt).

--- Idézet vége ---

azért irok igy mert igy irok majd megpróbálok szebben irni és azértis irok igy mert házáig nem követnek a tanárok és akkor végre ugy irhatok ahyogy akarok  :violent: :violent: :violent: :fatestapolo: :censored: :censored: :m-deadpool: :m-nightcrawler-wolverine:
Összevont üzenet:
a picipauni miatt kaptam -4 karmát?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése