HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (95/255) > >>

talgaby:

--- Idézetet írta: Asys - 2010. Március 01., 20:27:02 ---Nem tetszik neki az Avengers, de elolvas belőle egy ,,csomót''; értelmes dolog...  :badteeth:
--- Idézet vége ---
Azt, hogy tudd, valami nem tetszik, ahhoz meg kell ismerned. Én is elolvastam elég sok Frank Miller-művet (bár még pünkt a TDKR-t nem), ez alapján állapítottam meg magamban, hogy az egyik legpocsékabb író, akit a képregényszakma kitermelt... De anélkül nehéz lett volna. Egy Avengers-szintű, több száz füzetes valami esetében meg eleve muszáj mindenbe belenézni, mert hátha akad jó.

Galamb:
Szwsz, az ilyen régóta futó sorozatoknak, mint az Avengersnek azért elég változó a hangulata, és a színvonala. Lehet, hogy találsz olyan sztorit, amely kifejezetten tetszeni fog.

Asys:
Nem tetszik neki az Avengers, de elolvas belőle egy ,,csomót''; értelmes dolog...  :badteeth:
Miért nem tetszik? Ill. melyik képregény tetszik?  :)

Farek:
Dicséretes, hogy ilyen sok mindent elolvastál. És a megfelelő fórumban nyugodtan megírhatod azt is, hogy miért nem tetszenek a Bosszú Angyalai, arra is kíváncsi vagyok, hiszen mindenkinek más az ízlése.
A helyesírás javul, de azért az írásjelek használatán még van mit fejleszteni ;)

Lifehunter:
igen azt értettem hogy jobb lesz a helyesírásom és betartom a fórumozás alapszabályait meg minden és amúgy elolvastam egy csomó avangers képregényt nem baj ha nem írok semmit hogy tetszett e meg ilyenek és lehet hogy most megutáltok de nekem valahogy az avangers képregények nem jönnek be.(megnézhetitek a kommentet nincs benne helyesírási hiba) :badteeth: :D 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése