HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (91/255) > >>

Amondin:
Hát igen én is attól félek, hogy majd ha befejezem az iskolát( azért az még nem ma lesz) akkor fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek. Van olyan tantárgy ami azon felül, hogy érdekel még szeretem is, de őszintén szólva nem nagyon tudom, hogy a való életben miben lesz segítségemre. Na mindegy még van 2-3 évem eldönteni.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Lifehunter - 2010. Április 07., 18:33:02 ---És most ezt az évet egy héttel elöbb be kell fejezni valamilyen felujitások miatt,ezért ettöl a héttől kezdve szombaton is kell menni suliba 3szor 

--- Idézet vége ---

Gyerekkoromban mindenkitől azt hallottam, hogy felnőtt fejjel vissza fogom még sírni az iskolát a maga poklával együtt. És 26 évesen tényleg így vagyok ezzel. Akkor a legnagyobb gondom az volt, hogyan titkoljam el a szüleim elől a matek egyest, most meg örülök ha élek. Becsüld meg az iskolában töltött idő minden egyes pillanatát, mert hamar elszáll az a kevés szabad élet. Most még csak azon fő a fejed, hogy irgum-burgum szombaton is suli, de néhány év és néhány nap sorban állás a munkaügyi kirendeltségen és rögtön más állásponton leszel. 

Amondin:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Április 07., 18:08:41 ---Örülj ennek a kevésnek is. Ha befejezted a suli, akkor utána egész évben dolgozni kell, ott nem lesz tavaszi szünet, meg síszünet, stb.  ;)

--- Idézet vége ---
Kivéve akkor, ha valaki tanárnak megy el. Bár gondolom a szünet fele dolgozatjavításokkal megy el, így az nem igazi szünet, de mégiscsak valami.
Nálunk is elég rövid volt a szünet, de ez annak tudható be, hogy nálunk van éretségi szünet is így ez nem olyan nagy baj.

Lifehunter:
És most ezt az évet egy héttel elöbb be kell fejezni valamilyen felujitások miatt,ezért ettöl a héttől kezdve szombaton is kell menni suliba 3szor  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

+

Ja amugy meg kázmér lettem kázmér lettem huhuhuhu :D XD

Sepi:
Örülj ennek a kevésnek is. Ha befejezted a suli, akkor utána egész évben dolgozni kell, ott nem lesz tavaszi szünet, meg síszünet, stb.  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése